Isabella in gesprek met Naomi

Isabella in gesprek met Naomi

Nog een paar uur en dan zal Naomi een beslissing moeten nemen wie van de genomineerden Utopia zal moeten verlaten. Gio, Isabella of Charlotte. Daarom gaat Isabella even in gesprek met de kersverse bewoonster.

Isabella heeft ondertussen al haar kist ingepakt, ze lijkt al te weten wat er gaat gebeuren. Wel gaan de dames nog even zitten en Isabella zegt je zult wel een gedoe aan je hoofd hebben! Ik weet totaal niet hoe je je voelt. Wees blij antwoordt Naomi, dat wil je niet weten! Isabella zegt met Naomi te doen hebben. Ze wilde al eerder met haar in gesprek gaan. Ik moet wel eerlijk zijn en had het gevoel dat Patricia meer naar haar trok en Naomi naar Charlotte. Toen dacht ik ja er lopen 2 kampen en toen jij door ging gaf dat mij het gevoel dat het spel al gespeeld was. Toen kwam iedereen naar mij toe en zeiden ze niet de strijdbijl in de lucht te gooien. Ik ben behoorlijk ziek van de situatie, ik ben er van geschrokken. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik keihard gewerkt heb. Ik heb nog 3 dingen in de pijpleiding staan en weet nog niet 100% zeker of ik naar huis wil. We hadden misschien eerder moeten praten maar ik weet ook dat je hebt gekeken. Je weet alles al, je hebt het gevoeld en geproefd. Ik was bang dat als ik er heel erg mijn best voor zou doen dat Gio in de gevarenzone zou komen en dat zou ik erg vinden. Daarom heb ik me afzijdig gehouden, Utopia zit na 11 maanden in mijn hard. De eerste 5 maanden waren k*t en dit was voor mij een hele grote spiegel. Ik heb hier de meest idiote dingen gedaan. Natuurlijk joh antwoordt Naomi, je bent ook al zo ver gekomen! Dat is niet normaal, je hebt al zo veel bereikt. Het erge is dat jullie er vanaf het begin al zijn en dan krijg ik het op mijn bordje om te kiezen. Het is echt niet leuk! Isabella vertelt graag het jaar af te maken maar dat geld ook voor anderen. Ik heb geen preek en stort me niet boem op iemand. Naomi voelt ook echt 2 kampen en vindt ze verschrikkelijk. Ik wil niet graag teleurstellen maar dat gaat zo gebeuren. Isabella benadrukt dat ze er nog net niet is, en nog steeds niet weet of ze wil blijven. Naomi zegt het allemaal te snappen, ze lijkt het erg moeilijk te vinden om een beslissing te maken. Of zal haar beslissing al vast staan? Nog een paar uur en dan zullen we weten wie Naomi naar huis zal sturen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *