De fotoshoot voor Shoeby

De fotoshoot voor Shoeby

Eerder heeft Joey al een afspraak gehad over een fotoshoot voor Shoeby. Vandaag is het dan zo ver, hij wordt op de gevoelige plaat vast gelegd. En wordt dan echt model!

Sven Bleekemolen komt langs met zijn crew in de loods, ze worden hartelijk ontvangen door de bewoners. Joey staat koffie te zetten maar Laura neemt het over. Joey geeft de rest vervolgens een rondleiding. Hij laat vol trots het atelier zien. Als ik niet aan het oefenen ben in de spiegel voor poses ben ik hier aan het oefenen. Ook de slaapkamers komen even aan bod en wordt er buiten een rondje gelopen. Daarna gaat de groep weer naar binnen en wordt er een voorstel rondje gedaan. Er is een mode ontwerpster, fotograaf en visagist aanwezig. Gio vertelt dat hij nog niet echt weet hoe het is en heeft een klein beetje geoefend met Naomi. Deze foto’s worden ook even bekeken, het hoeft niet zo streng te zijn. Shoeby hoeft geen streng uiterlijk te hebben een beetje spontaan. Sven vertelt daarna wat er gebeurd, Joey wordt eerst opgemaakt en wordt opstelling voor de shoot klaar gezet. Ook wordt er nog even een test model geregeld, Naomi zal even helpen om de juiste belichting te krijgen. Volgens de fotograaf gaat het helemaal goed komen, ze vindt Joey er goed uit zien. Daarna laat ze alvast wat voorbeelden zien van wat ongeveer het thema en houding zal gaan worden.

Dan is het tijd voor de shoot, de fotograaf geeft allerlei instructies. Daarna wordt de foto bekeken en Sven vindt dat Joey goed bezig is. Vervolgens worden er verschillende sets afgegaan om het juiste plaatje te schieten. Joey zijn droom is werkelijkheid geworden, in december valt het boekje van Shoeby op de deurmat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *