Patrick heeft zenuwpijn

Patrick heeft zenuwpijn

Patrick heeft last van zenuwpijn, daarom belt hij naar de dokter en vraagt om medicatie, ook Colinda heeft last van een ontstoken duim.

Patrick vertelt de dokter wat er aan de hand is, hij heeft last van zenuwbanen in zijn been en wil graag pijn medicatie. Ja dat kan antwoordt de dokter, heb je dat al lang? Sinds 2005 antwoordt Patrick, over het algemeen  gaat het goed. Maar soms heb ik er een zeurende pijn in zitten waar ik kreupel van wordt. Het is niet super pijnlijk maar beïnvloed wel een hele hoop en het zou fijn zijn als de scherpe kant eraf kan. De dokter vraagt door, heb je hele dag die pijn? Als ik geforceerd heb of te zwaar getild heb antwoordt Patrick. Het is niet altijd het geval dat het op vaste momenten komt, het kan van alles zijn. De laatste MRI scan heeft uitgewezen dat de zenuw een paar millimeter naast de lussenwervel ligt. Als ik dan ga forceren dan begint het te frotten en dan heb ik die zeurende pijn. Het is al zo lang dat ik er al gewend ben, vroeger nam ik een jointje of wat dan ook en dan was het wel oké. Ik wil het nu wel aangaan maar ik weet niet wat voor soort pijnstiller, want ik werk met machines. Ja zegt de dokter, er zijn natuurlijk verschillende pijnstillers ook voor zenuwpijn. Maar dat zijn wel middelen waarvan je ook veel bijwerkingen van kan krijgen, ook wel wat sufheid. Patrick antwoordt dat liever niet te hebben. Nee zegt de dokter en daarnaast heb je ook nog algemene pijnstillers. En een stapje verder kom je bij de morfine uit. Nee dat wil ik echt nooit meer antwoordt Patrick, never! Uiteindelijk wordt er Natroven voorgeschreven, het heeft wat bijwerkingen maar het is wel te proberen. Patrick gaat er mee akkoord, en er wordt afgesproken dat deze medicatie ingenomen wordt als de pijn echt heftig wordt. Daarna geeft Patrick de telefoon nog even door aan Colinda, ze heeft namelijk een ontstoken duim.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *