Post voor Ivan

Post voor Ivan

Het was een leuke ochtend voor Ivan, hij heeft namelijk post ontvangen! De bewoners zijn dan ook erg nieuwsgierig of zijn post deze keer wel positief is.

Er wordt dan ook veel gevraagd hoe de post van Ivan is. Ik heb het nog niet gelezen antwoordt Ivan. Ivan gaat eerst rustig verder met het maken van zijn lunch. Als dat klaar is gaat hij zijn post openen. De bewoners vinden het wel knap, zo lang post niet openen. Ivan geeft aan dat hij gewoon rustig aan wil doen. Gio biedt nog aan om zijn lunch klaar te maken maar dat aanbod hoeft Ivan niet.

Dan gaat Ivan uiteindelijk zijn post lezen, er valt een stilte Ivan zegt dan ook weinig over zijn post. Het is aardig wat en neemt er dan ook de tijd voor. Of het positief of negatief is is niet af te lezen aan zijn gezichtsuitdrukking. Zou Ivan niet durven zijn emotie te tonen? En zou het leuke post zijn? Wie weet horen we het later vandaag!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *