Joey en Gio halen memories op

Joey en Gio halen memories op

Gio en Joey zitten gezellig samen op de schommelstoel, ze halen memories op.

Zo worden de acties van oud bewoner Ruud besproken. Er waren hier echt mooie figuren aldus Gio. Alle acties die besproken worden zijn in onderstaand filmpje terug te kijken. Joey heeft het meeste om Ruud kunnen lachen. En Gio zegt dat het een gozer is die met eigenlijk niemand te vergelijken is. En dan volgt er een andere wending, Joey is wel benieuwd wat Gio gaat doen. Blijft hij tijdens Utopia 2015? Of gaat hij naar huis? Gio antwoordt het deels te weten, qua stemmen of blijven? Joey zegt dat het beide wel een beetje van toepassing is. Ja zegt Gio aan de ene kant wil ik graag blijven en de andere kant wil ik voor mijn studie weer gaan. Ik heb 1,5 jaar gebikkeld wat ik dan gewoon kwijt ben. Maar anderzijds dit is natuurlijk wel one in a life time. Maar als je verhoudingen moet geven qua blijven en gaan vraagt Joey door. Gio antwoordt dat hij nog steeds denkt dat het 50-50 is. Ik moet voor mijzelf ook gewoon een concreet doel hebben. Zoals jullie nu die stichting hebben is leuk. Maar ik wil gewoon bouwen en gekke dingen doen, ik heb niet echt iets vast. Joey denkt dat Gio ergens mee zit. Een beetje hetzelfde als wat hij met die tattoo’s heeft gedaan. Mijn concrete doel was nooit tatoeëren, daar ben ik hier  tegenaan gelopen. Ik zou er uiteindelijk in de buitenwereld iets mee kunnen doen. Lukt dat niet heb ik gewoon een leuk jaar gehad en heb ik leren tatoeëren. Ik denk dat je iets verder moet kijken dan je studie en de normale bende. Je moet net een stapje verder gaan als wat je thuis zou doen. Natuurlijk zegt Gio, ik heb dat presenteren en alles, dat kan hierbuiten niet. En daar wil ik eigenlijk als het kan mee door. Een video blog zou ik hier ook op kunnen starten met gekke interviews of het actuele Utopia nieuws. Een blog met diverse dingen. Dat je dan volgers opbouwt, op vragen van anderen in gaat en zo. Giorgio nieuws antwoordt Joey. Ja bijvoorbeeld zegt Gio, zie het als pownd maar dan in Utopia. Gio heeft er nog niet echt een plan voor. Joey weet wel een adresje waarmee hij kan helpen, zij kunnen goedkoop video bewerken. Top antwoordt Gio, dat is wel beter!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *