Vanessa en Colinda over LauraB

Vanessa en Colinda over LauraB

Vanessa en Colinda zijn samen in gesprek in de slaapkamer. Ze bespreken van alles, zo komt LauraB aan bod en wordt er besproken wie er zal blijven tijdens Utopia 2015.

Colinda zegt dat Nicoline niet zal blijven en Vanessa hoopt wel dat er mensen terug komen die waardevol zijn zoals Chris. Dat was bij Laupie ook, die kwam hier binnen en heeft toen keihard eraan getrokken. Maar die laat nu ook steekjes vallen, als je iets graag wil zorg er dan elke dag voor. Colinda antwoordt dat ze vanaf het begin af aan al gezegd heeft dat LauraB een vlinder is. Als zij een nieuw bloempje ziet dan vliegt ze naar het nieuwe bloempje. Ik zou niet zeggen dat ze geen interieur dinges is, maar dat is ze eigenlijk niet. Je moet iets afmaken, je kan wel iets willen maar moet alles afmaken. Vanessa antwoordt dat in alles terug te zien. En volgens Colinda is dat bij de meesten. Ook Laura hoort het gesprek en zegt dat ze ook in brieven te horen krijgt dat ze niets af maakt. Vervolgens worden alle ideeën van LauraB opgesomd. Het zijn vaak ideeën van anderen. En dat geeft niet zegt Colinda, maar het nadeel is dat je het niet afrond. En neem die andere dan mee in het traject. Laura denkt dat iedereen het wel eens tegen LauraB gezegd heeft en duidelijk is. En Colinda antwoordt dat er voor iedereen wel iets te zeggen is. Iedereen moet leren. Zolang je er maar voor open staat voegt Laura. En dan vraagt Colinda aan de dames hoe hun denken over wie er weg gaat. Vanessa antwoordt er niks van te zeggen en Laura sluit zich erbij aan. Ze hoort verschillende geluiden. Wie denk jij dan vraagt Vanessa aan Colinda, ik weet toch al dat je blijft dusseh… Colinda antwoordt dat iedereen het van haar weet. Toch somt Vanessa het een en het ander op. Gi is een twijfelgeval en Colinda is vrij zeker dat hij weg gaat. Nicoline gaat weg, ik ben een twijfelgeval zegt Vanessa. En de rest blijft denk ik allemaal. Colinda zegt dat er 3 zullen gaan, Gio, Nico en Lot. En als Lot niet gaat dan is het Ivan, maar dat geloof ik niet. Vanessa en Laura weten zeker dat Ivan niet gaat. En Vanessa twijfelt een beetje over Laupie, maar die blijft omdat Joey ook blijft. Misschien ga ik wel zegt Laura, en Colinda antwoordt dat dat ook nog zou kunnen, maar het zijn er in ieder geval drie… Zou Colinda gelijk krijgen? Wie er definitief Utopia 2014 zal verlaten zullen we binnenkort weten, spannend!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
    • David Brigham at 18:02

      Ben het met je eens, Ruud. IMHO is de kans van weggaan: Nicoline 100%, Charlotte 90%, Vanessa 90%, Mark 60%, Giorgio 50%, Laura 40%, LauraB 20%, de rest 0%. Ik denk dat Laura uiteindelijk wel blijft (vanwege het tatoeëren) en Gio ook (enkel en alleen omdat ik vermoed dat Utopia voor hem een beetje een escape is; wel denk ik dat het slimmer zou zijn om weg te gaan, hij heeft niet echt een doel – en hoe is het afgelopen met die brief over z’n studie de Nico toendertijd voor hem heeft geschreven?). Maar ik zou Mark dus aan je lijstje van onzekeren toevoegen.

    • Toke at 21:35

      Gio, please ga a.u.b. naar huis, je maakt én je moeder blij, én Isabella blij, en uiteindelijk zul je zelf ook heel blij zijn als je weer thuis bent. Wat moet je nog in dat wespennest met die vreselijke Vanessa o.a., wedden dat die blijft, dat m.i.s.b.a.k.s.e.l.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *