Het centraal van 29 december in Utopia

Het centraal van 29 december in Utopia

Tijd om weer even centraal te gaan met zijn allen. Lees hier wat de bewoners op 29 december allemaal besproken hebben. Of kijk een filmpje terug.

17:30 Opening
Mark maakt de cijfers van de Winter Wonderland markt bekend en daarmee is in totaal het bedrag in de pot : €23.688,-! Er is dus een boel verkocht. LauraB vertelt dat er met stichting De Gouden Pot: €700,-  is opgehaald!

17:39 En nu?
Mark wil graag zijn schaatsbaan uitwerken. Het mooier maken door middel van timmerhulp van Patrick moet dit goed komen. Ook een patatkraampje erbij, zegt Wilco enthousiast. Daarmee moet het een prachtige kinderspeelplaats worden!

17:41 Een readingruimte
Colinda heeft gister ontzettend veel readings gehad tijdens de markt. Helaas kwamen er wel elke keer mensen de loods in en zo kon ze haar werk niet goed doen. Ze zou graag een aparte ruimte willen hebben om deze readings te kunnen uitvoeren.

17:45 Kopen?
Gio heeft het idee om alles te verkopen in de loods. U kunt bieden op de volgende items: Salontafels, kluis, keuken, de bar, zaagtafel, picknicktafels, stoelen en de kachel, zegt Gio. Hij wil alles verkopen en met een schone lei beginnen. Het lijkt erop dat dit toch een flauw grapje van de student is. En daarmee is het centraal gesloten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *