De grote dag: Utopiaan van het jaar

De grote dag: Utopiaan van het jaar

Vandaag is het dan zo ver, de Utopiaan van het jaar verkiezing. Stemmen kan inmiddels niet meer, de lijnen zijn gesloten! Een tijdstip is nog niet definitief bekend, de verwachting is rond 14:00 uur. Uiteraard is dat niet helemaal zeker, het kan zo veranderen in de loods! In de loods zijn al verschillende voorbereidingen gaande, ook zijn er gisteren al mooie foto’s op de wand gehangen. Een grote verbetering vergeleken de eerdere stem foto’s die er hingen. Het oogt stukke professionele, Naomi heeft weer hard gewerkt! Momenteel hebben we nogal wisselend beeld, regelmatig komt de koeienstal voorbij. En de loods is niet vaak van binnen in beeld. Zouden de bewoners instructie krijgen hoe het precies moet verlopen?

Hoe zat het ook alweer?
In totaal zijn er 100 punten te verdelen. 55 punten zijn inmiddels verdeeld door de stemmen via SMS en via deze website. De overige 45 punten worden door de inwoners uitgedeeld. Drie punten per inwoner. Wie aan het einde van de rit de meeste punten heeft, mag zich de Utopiaan van het Jaar noemen!

UPDATE: Utopiaan van het jaar verkiezing zal waarschijnlijk pas rond 16:00-17:00 plaats vinden

Uiteraard zullen we je op de hoogte houden zodra de verkiezing begint. Kom dus regelmatig even kijken en houdt Facebook en Twitter in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Willemien at 15:10

  Er zijn er maar weinig die het verdienen. Vanessa weet alles beter, voelt zich echt de Koningin. Charlotte is een draak en over Laura maar niet te spreken. Ik geef de voorkeur aan het stabiele karakter van Nicoline. Voor de rest komt er geen mens in aanmerking! Allemaal slapjanussen!

 2. Elly at 14:43

  Charlotte gaat het hebben over pesten ik vindt haar in utopia een vervelend kind altijd op bed zachtjes zitten stoken als ze haar zin niet krijgt gaat ze janken ze heeft Naomi(achternichtje ook in haar broekzak)die geeft ze orders om naar Mark tegaan en het over de bonus te gaan hebben omdat ze het zelf niet voor elkaar krijgt wat mij wel opvalt dat er bij het utopia nieuws niet meer over lotte wordt gesproken ook daarin wordt ze in bescherming genomen ik neem aan dat zij NIET DE UTOPIAAN WORDT zou tegek voor woorden zijn zoals ik steeds hier lees hebben 98 procent van de mensen een mening over Lotte die niet goed is en daar maakt ze het zelf naar.

 3. David Brigham at 13:37

  Ze hadden de koe (immers ook een huidige bewoner) ertussen moeten zetten, die had meer publieksstemmen gekregen dan 90% van de bewoners — was een goed lesje in nederigheid gweest… 😮

  • Willy at 12:10

   Ze kan alleen maar lachtjes geven en achter gio aan huppelen, en voor de spiegel staan, het kind moet naar huis, heeft daar geen meer waarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *