Wilco en Nicole over de verkiezing

Wilco en Nicole over de verkiezing

De Utopiaan van het jaar verkiezing zal waarschijnlijk pas om 16:00-17:00 uur plaats vinden en dus wordt er nog veel over gesproken. Zo hebben Nicole en Wilco ook een gesprek, op wie zullen ze stemmen?

Wilco zegt tegen Nicole dat hij niet zo snel op Gi zal kiezen, het is iets persoonlijks. En Nicole vertelt dat ze Chris wel een stem gaat geven, hij verdient het. Wat kan die jongen hard werken. En dat vind ik van j0u ook. Wilco antwoordt dat ook te hebben bij Nicole. Ja zegt Nicole maar wij zijn de 2.0. Volgens Wilco moet er nu nog naar 1.0 gekeken worden en kiezen voor wie daar het beste is geweest. Nee vind ik niet antwoordt Nicole, het izjn de grondleggers. Maar zo zie ik het en zo ga ik stemmen. Goh meissie je gooit heel mijn koppie door de war zegt Wilco met een lach. Nicole antwoordt dat Wilco gewoon moet doen wat goed voelt. Ik vind dat ik Gi absoluut niet met het spel bezig is. Hij is absoluut for real, en je hoort hem niet. Ja zegt Wilco jij hoort hem niet maar ik hoor hem regelmatig over matennaaierij. Dat is iets wat voorgevallen is tussen jullie aldus Nicole. Ik heb nog nooit een conflict gehad met Gi. Wat wel vervelend is dat Vanessa constant die bevestiging nodig heeft. En Gio doet zijn werk en hoor je er niet over. Hij doet het gewoon omdat hij het gewoon wil doen. Hij krijgt ook liefde voor de dingen die hij doet volgens Wilco. En dat is het hem, dat is ook goed. Nicole voegt daaraan toe dat ze daarom vindt dat Gio een stem verdient. En dat vind ik bij Chris ook, die hoor je ook nooit. Wilco voegt daaraan toe dat ze wel op een lijn zitten. Ook wil Nicole wel graag een stem aan Ivan geven, het is alleen een beetje lastig. Het is niet objectief en weet ook niet zeker of hij blijft. Dus ik wil mijn stem op de toekomst geven waarvan ik zeker weet dat die blijft. Wilco vindt dat Nicole gelijk heeft, maar ze gooit wel heel zijn kop weer om. Dan ga ik dat omzetten, mijn eerste zet was jij, Chris, Ivan. Toen ging ik nadenken dat het over 1.0 ging en daar zat ik even mee. Nicole zegt dat ze daar ook wel even over twijfelde, dan had ze gestemd op Vanessa, Nicoline en Gio. Wilco vindt Nicoline niet zijn favoriet, meer een huichelaar. Voor Nicole is het lastig, ze kan het met zowel iedereen vinden. Op twee na, Mark en Patrick. Wilco vindt het wel fijn even gebabbeld te hebben, alleen nu moet ik weer opnieuw relativeren maar dat is goed. Je moet bij je gevoel blijven antwoordt Nicole. Zou Wilco er nog uit kunnen komen? Of blijft hij bij zijn eerdere besluit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:36

    Wat moet je hier van denken zo van hoe vindt je mij zo denk ik over jouw wat een stel slijmers die twee waarom worden ze nu niet naar de regie kamer gehaald om nu te gaan stemmen en waarom mogen ze over leggen het is niet eerlijk
    Zo praat hij met Giorgio en zo kraakt hij hem af en toch heb ik niks tegen hem weet hij het nog.
    Ik hoop dat het eerlijk gaat want ze kijken volgens mij niet wat ze allemaal gedaan hebben maar alleen jouw mag ik en jouw mag ik niet en dat moet dan UTOPIAAN worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *