Wilco is niet te vertrouwen

Wilco is niet te vertrouwen

Heel deze dag staat in het teken van de Utopiaan van het jaar. Er zal gestemd gaan worden en er wordt dan ook veel over gepraat. En volgens Charlotte is Wilco niet te vertrouwen.

Charlotte en Laura vinden dat Wilco zich niet aan zijn woord houdt. Hij zegt eerst op de één te stemmen en een dag later op de ander. Hij is niet te vertrouwen, aldus Charlotte. Blijkbaar heeft Wilco Charlotte over willen halen op een bepaalde manier te stemmen. Maar tegen Mark heeft Wilco weer iets anders gezegd. Dit kan Charlotte niet hebben en zegt geirriteert tegen Wilco, ik ben er niet van gediend en ik ga ook niet zo stemmen. Wilco antwoordt dat het dan verkeerd is overgekomen, want iedereen moet op zijn eigen manier stemmen.

Charlotte wil niet in een complot zitten en maakt dit duidelijk aan Wilco. Ook Laura is er klaar mee, je bent niet duidelijk Wilco. Wilco snapt er niks meer van. Hij probeert nog een gesprek aan te knopen met Charlotte. Ergens zit er een leugen in het verhaal. Iedereen heeft zijn eigen waarheid, zegt Charlotte. Wilco wil het graag oplossen, maar de Charlotte wil niet meer luisteren.

Het blijft onduidelijk hoe er gestemd zal worden, het enige wat Lotte duidelijk wilde maken is dat ze niet in een complot zit. Maar hoe zal het verder verlopen? Omstreeks 16:00-17:00 weten we het!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Denise at 23:37

    Oooo,en dat zeg madam charlotte.Ach meis ga gauw na huis,je bent nog geen knip ,voor je neus waard. En neem de gluiperd wilco dan gelijkt mee haha.Vindt je wel bij hem passen.wuahaha

  2. anneke at 15:07

    Net of Charlotte wel eerlijk gaat stemmen ze is net als Wilco niet te vertrouwen als het om stemmen gaat ze net als andere ze praten hun eigen goed en ze kan haar vriendin ook voor haar winnen en ze kan ook de stemmen aan haar geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *