Vanavond een feestje in Utopia?

Vanavond een feestje in Utopia?

Colinda en LauraB zitten in de slaapkamer te kletsen. Ze hebben het over Patrick, wat er allemaal gebeurd is en dat hij daar hopelijk veel van geleerd heeft. Dan gaat het gesprek alweer snel over de Utopiaan van het jaar verkiezing

LauraB zegt tegen Colinda dat ze helemaal een fijn warm gevoel heeft en Colinda heeft het ook. Nicole hoort het en zegt ik ook maar ik denk dat het een oprisping is. Ik heb er wel zin in en ben overtuigd van mijn stemming. LauraB en Colinda staan ook achter hun keuze. Colinda zegt er helemaal achter te staan, het geeft rust. LauraB heeft ondanks wat gekonkel zich aan haar eigen ding gehouden wat wel prettig voelt. Bij je eigen gevoel blijven is belangrijk zegt Colinda, niet laten manipuleren door de groep of personen. Als je dat uiteindelijk doet geeft dat zoveel kracht en doorzettingsvermogen. Ook zit je dan weer in je eigen energie. En Utopia 2015 wordt zo leuk! Nicole heeft daar ook echt zin in, en voegt daaraan toe dat er vanavond ook wel een feestje gevierd moet worden. Tuurlijk zegt Colinda en LauraB voegt daaraan toe dat Vanessa al champagne heeft ingeslagen. Ook wordt er nog oud en nieuw gevierd, dus er zijn voldoende feestjes in Utopia. Dat hoort er ook bij aldus Colinda. Ook is er heel vet vuurwerk besteld vult LauraB aan, het prijskaartje is 100 euro precies. Ook zullen er wensballonnen opgelaten worden. Het moet gewoon een fantastisch feest worden vindt Nicole. Als er maar één iemand het gaat verpesten neem ik die naar buiten en schop ik over het hek! Ook komt de verliefdheid van LauraB naar voren. Ze lijkt echt verliefd te zijn op Joey. Nou en zegt Colinda laten gaan. Ik hou het nog effe tegen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Denise at 04:18

    jaaä een heel groot feest voor gio de winnar!yep yep hoeraaàa..Bijdeze proost op gio isa en nicoline en emiel dat zijn ze vrienden!!want emiel gunde het gio ook zo..de viertoppers..van alle die daar geweest zijn!!

  2. anneke at 15:36

    Moet mij niet wijs en dat ze elkaar niet beinvloeden maar ik weet wel ze heeft niet op Patrick gestemd en Laura B is ook niet te vertrouwen die moet zieltjes winnen voor Charlotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *