Bezoek voor Colinda

Bezoek voor Colinda

Gisteren tijdens de karaoke avond feliciteerde ze haar dochter al. En vandaag mag ze haar dochters ontvangen in Utopia, tijd voor bezoek!

De kids van Colinda worden uiteraard hartelijk ontvangen en begroet door de andere bewoners uiteraard met felicitaties. En dan is het natuurlijk tijd voor cadeautjes! Colinda heeft voor beide dochters een mooie tas waar de dames maar al te blij mee zijn. Ook Colinda ontvangt een mooi cadeautje van haar dochters, een ketting. Ook Patrick komt er even bij zitten en maakt een gezellig praatje. Ook is Colinda wel benieuwd of de dames nog ergens mee zitten. De dochters vragen aan hun moeder hoe ze denkt over de relatie met Patrick. Colinda antwoordt dat Patrick in de buitenwereld geen geschikte man voor haar zou zijn. De kinderen hebben er ook een mening over, ze moet wat meer terug in de groep en zichzelf niet vergeten. Ook hebben veel mensen hun mening en we willen niet dat dat jou beschadigd. Beide kids vinden het jammer om haar moeder soms met Patrick te zien. Ze zijn beide erg bezorgd over hun moeder. Als je verliefd bent haal je het beste in elkaar naar boven maar bij jullie is dat het slechte. Je kunt beter terug naar vrienden zijn als in een relatie. Het gebabbel gaat nog even door zoals in onderstaande filmpjes te zien is. Mark komt dan even storen of de dames een lekkere snack willen uit de frietkraam. Wat later gaat het gesprek buiten weer verder, de kinderen hebben gisteren foto’s zitten kijken van een paar maanden terug. En vinden dat haar moeder er toen beter uit zag als nu. Colinda antwoordt het te snappen en dat ze binnenkort een beslissing zal nemen. Ook is er nog een boodschap vanuit de buitenwereld, Colinda krijgt de groetjes van oud bewoonster Isabella. Maar ook dat ze Gio meer moet helpen met huiswerk en goed op hem moet passen.

Terug in de loods wordt er nog een keer gezongen voor de jarige dochter van Colinda. En er worden leuke foto’s gemaakt. Inmiddels nadert het einde van het bezoek alweer. Zal Colinda iets met de kritiek van haar kinderen doen? En wat zal haar beslissing worden? Verder gaan met de relatie tussen haar en Patrick? Of er een einde aan breien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Willy at 21:26

    Redactie, doe aub wat aan het geluid van colinda, zij praat op dit moment met patrick maar zo zacht dat je het echt niet verstaat

  2. anneke at 14:49

    Er ligt wil zat zag ik wel ,, leuk dat ze er waren moesten ze nog betalen voor de patat Waarom ze een kraam gekocht hebben voor de markt maar moet daar geen vergunning voor zijn ze zijn niet bepaald schoon en netjes zo pakken ze eten en zo zitten ze weer te pulken aan hun eigen Dar is toch niet wat het moet zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *