Nieuwe bewoner Gabrielle arriveert

Nieuwe bewoner Gabrielle arriveert

Gabriëlle Rosebel Een nieuwe bewoner arriveert in Utopia, de vijftiende bewoner dus de groep is weer compleet! Laura ontvangt haar en loopt samen met haar richting de loods. Daar wordt ze hartelijk ontvangen en dan is het tijd voor een voorstel ronde.

Gabrielle begint te vertellen, ze is 32 jaar en vrijgezel. Ze heeft een Surinaamse afkomst en geeft aan in een positieve cirkel te wonen. Ze leeft in een vertrouwde omgeving en vindt het best moeilijk deze te verruilen voor Utopia. Zo is haar beste vriendin hoogzwanger, die ze achter moet laten. Maar ook haar dvd’s van Beyoncé. Ze houdt dus van muziek, dansen en van zingen. Echter is ze niet goed in zingen. Ook vertelt Gabrielle wat ze in Utopia wil gaan doen, ze houdt van koken en wil zich daar op richten. Er volgt een luid applaus. Ook schoonmaken is belangrijk voor haar, een schoon huis geeft een rustig hoofd.  Ze heeft wel een puntje, ze snurkt nogal. En rookt enkel als ze stress heeft, volgens Bjorn zal ze snel gaan roken. Utopia ziet ze als een grap en ziet het maar op zich af komen. Ze had geen baan meer en heeft zich toen ingeschreven voor het programma. Wat ze ook graag wil gaan doen in Utopia is schrijven. Ze zou dolgraag af en toe een bundeltje uit willen brengen voor volwassenen. Gabrielle heeft een lang lontje en kan er moeilijk tegen als ze lastig gevallen wordt als ze wel boos word. Het zou wel mooi mee genomen zijn als ze wat zou afvallen. Wel heeft ze een grote heel aan sporten. Ze heeft er veel zin in en wil eigenlijk wel gaan springen van vreugde. De groep doet even gezellig mee met een hoop geschreeuw.

Ivan vertelt nog even dat hij een gym wil bouwen, dit heeft hij gisteren bedacht. Het zou binnen één week gerealiseerd worden en zal naast vlakbij de koeienstal gebouwd worden. Iedereen geeft groen licht. Patrick zegt dat er binnenkort elektra aangelegd zou worden, het zal wel 150 euro meer worden. En Bjorn zegt dat de clinic van 8 februari voor 10 tot 11 jaar is. LauraB zal een rondleiding geven aan Gabrielle. Ze benoemd nogmaals dat ze het fijn vind dat de groep compleet is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 10:23

    Gabriëlla houdt dus van koken en schoonmaken, Lijkt mij wel wenselijk, want dat sloeg na het vertrek van Vanessa nergens meer op.

    Maar ik zou graag tegen Gabriëlla willen zeggen, laat je niet ge(mis)bruiken, zoals dat met Vanessa gebeurde. Want wat het poetsen betreft en de was doen, zijn het allemaal, stuk voor stuk, viespeuken.

  2. David Brigham at 17:11

    Droevig dat ze zo naief zijn om groen licht te geven voor dit valse plan (ik begrijp dat er een stuk van het weiland afgaat en dat ze Patrick’s hout jatten).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *