Een listig plannetje

Een listig plannetje

Tijdens de karaoke avond die gisteren plaats vond werd er buiten ook nog even gepraat door een aantal mannen. Het gesprek gaat over de bouwplannen van Patrick. Al snel wordt er een listig plannetje bedacht…

Wilco zegt tegen Chris dat de groep echt leuk is zo, op eentje na. Daar kan ik gewoon niks mee maar dat weet je. De rest kan ik wat mee ze zijn bestuurbaar en willen dingen van je aannemen. Chris zegt dat hij uiteindelijk wel harder gaat worden. Sommige mensen gaan allerlei dingen aanvragen en je hebt nog hele zakken in je kist liggen. De heren kletsen nog even verder over verschillende projecten en de manier van financieren. Dan komt Ivan erbij staan en Chris benadrukt nogmaals dat hij de manier van financieren apart vindt. Het is geld antwoordt Ivan, het laat zien hoe mensen zijn. Het doel van het een is niet het doel van een ander. Dan gaat het gesprek over Patrick, hij wordt op allerlei manieren tegen gewerkt aldus Chris. Terwijl hij met bepaalde dingen ook goed van start kan en dat klopt niet er wordt onderscheid gemaakt en dat is niet juist. Volgens Wilco is het een bouwer die denkt dat hij iets kan bouwen. En uiteindelijk ziet ie dat ie het niet kan bouwen en dan zaagt ie het allemaal door. En dan komt hij opeens met een begroting aan van 35 bladzijdes. Dat is gewoon niet fair. Ook de bouw gaat niet goed, je kunt niet hout tegen hout zetten. Jij vraagt 500 euro budget voor je bollen en hij vraagt 152 planken voor die woning. Volgens Mark heeft hij het niet gevraagd hij is gewoon aan de slag gegaan. Wilco gaat verder, Patrick heeft uiteindelijk via de ZK (zenderkamer) zelf die planken opgeroepen. En nu zegt hij ineens dat er nog een begroting achteraan komt. Patrick die drukt niet door, hij doet het gewoon. Mark voegt daaraan toe dat niemand zin heeft in een beschrijving van 35 bladzijdes. Ivan zegt dat het gewoon door drukken is, hij wil iets en zet het door. Volgens Chris maakt Patrick het zich heel moeilijk maken. Ze gaan een hele begroting maken terwijl ze zelf nog een zak met geld hebben. Ivan is ervan overtuigd dat Patrick het niet met 152 planken gaat lukken en Wilco sluit zich daarbij aan. Ivan bedenkt een nieuw plan, we moeten er gewoon voor zorgen dat er niet meer planken zijn. Het overige moeten we in een ander project steken. Laten we dan een gym bouwen. Vervolgens lachen de heren maar vinden het wel een goed plan. Er wordt gelijk een plek bedacht waar een mogelijke gym zou kunnen komen, er worden zelfs al maten opgenomen. Ivan is wel benieuwd hoelang Wilco erover zal doen. Wilco schat in dat het ongeveer 4 dagen met een man of 5. Wat later komt Joey naar buiten en wordt gelijk op de hoogte gebracht. Dat kunnen we echt niet doen, aan die planken moeten we niet komen we hebben dat toegezegd is zijn antwoordt. En Wilco legt uit dat ze willen voorkomen dat al het hout erdoorheen gejaagd wordt. Joey zegt dat het wel eerst door middel van een centraal gevraagd moet worden. Wilco zegt dat te doen maar vraagt wel even aan Joey of hij mee bouwt. Joey bevestigd dit en Wilco zegt dat hij het binnenkort in het centraal zal voorstellen. Des noods bouwen we dag en nacht binnen 4 dagen staat er een gym. Ook vraagt Wilco tegen de andere heren dat ze even met een paar dames moeten praten zodat ze zeker groen licht krijgen. Uiteraad mogen ze niks vertellen tegen Colinda en Patrick. Zou het listige plannetje echt uitgevoerd gaan worden?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anthony at 23:31

  Ik zou best wel in utopia willen zitten en zo is er nog wel iemand die ik ken dieals die in utopia zou zitten
  die dus net als ik al heel snel klaar waren geweest met die wilco
  van af dag 1 is Patrick bij hem het pispaaltje
  als ik Patrick was geweest wat zou wilco het dan slecht hebben gehad Als ik al niet met het risico utopia uitgezet teworden al lang Wilco heel zijn bakkes verbouwt had
  die had zich in de spiegel niet terug herkend
  En dan maar tezwijgen van alle utopia mede bewoners die liever als een blind paardin utopia leven
  ik heb nog nooit zo`n grote groep met oog kleppen op gezien ongelofelijk

  Nee als ik in Utopia had gezeten Dan was ik graag slachtoffer van wilco geweest Wat had die het na een week slecht bij mij gehadt

 2. Ruud at 19:32

  Walgelijk plan van Wilco en dat Ivan en Joey die dit willen doen,
  Ook vraagt Wilco tegen de andere heren dat ze even met een paar dames moeten praten zodat ze zeker groen licht krijgen. Uiteraard mogen ze niks vertellen tegen Colinda en Patrick. Zou het listige plannetje echt uitgevoerd gaan worden? Wat een smerig ventje is het eigenlijk hoop dat de andere er niet in trappen …Anders gaat het volgens mijn helemaal fout aflopen met Wilco & Patrick………..Dan geef ik Patrick nu helemaal gelijk…………..hoop wel dat de bewakers er snel bij zijn dan als dit uit de hand gaat lopen…………meneer de Mol doe hier eens wat aan want dit zijn echt geen kijkcijfers .

 3. Mjo at 13:36

  Ik heb die Wilco vanaf het begin niet gemogen. Ik krijg helaas gelijk. Hij is gewoon er op uit, om Patrick te blijven treiteren. Het gemeenste en smerigste is dat hij andere bewoners voor z’n karretje spant en dat deze (de andere bewoners) zich hiervoor laten gebruiken, dit zegt erg veel over hun mentaliteit.
  Dat Wilco zich zo kan verlagen, is ronduit schandalig. (druk ik mij nog erg zacht uit)

  Bovendien ben ik van mening dat de verantwoordelijken van dit programma Utopia, het productiehuis Talpa van John de Mol, dient in te grijpen. Wat dit gedrag behoort niet thuis in de definitie en doel van Utopia, n.l. een ideale samenleving.

 4. anneke at 11:26

  Wat is hij ook un hufter dat ophitsen van de anderen kunnen die mannen niet zelf nadenken en hij moet altijd met een persoon beginnen en dan moet die het door vertellen.
  Hij mag Patrick niet en hij zal hem zo zwart maken bij de anderen hij is de vrouwelijke Vanessa en Laura
  ik hoop voor Patrick dat Giorgio hem wel blijft steunen ik had gehoopt dat het pesten zeg maar meer trijteren over zal zijn en waarschuwingen kwamen.
  Laat die man zijn gang gaan en waarom laten ze nooit zijn werk zien als het af is

 5. den steuker at 11:25

  Je Moet toch niet sporen en in en in slecht zijn om dit Te bedenken.En wat Te denken van al die meelopers.Typisch een geval van pesten,waarbij de zwakkeren de dupe wordt .Snap werkelijk niet dat de regie dit accepteert.Als je zo Utopia in stand wil houden is dat een zeer laag gehalte.

 6. Mikey****** at 10:24

  Wat een walgelijk plan…wat smerig bedacht van Wilco.
  Iemand willes en weten kapot maken en over de rooie jagen is zo laag…en dan te bedenken dat Wilco zelf niet helemaal spoort….het is een hielenlikker…bah…stuur die vent gauw naar huis en stuur Mark met hem mee!!

 7. Anna at 10:05

  DAT WILCO EEN SMERIGE RAT IS DAT WIST IK MAAR DAT IEDEREEN ZICH LAAT OPSTOKEN DOOR HEM VIND IK GEMEEN EN GEVAARLIJK! PATRICK IS ZIEK MAAR HJ IS GESTOORD!!! SORRY ,VOOR DE GROTE LETTERS MAAR IK HEB PROBLEMEN MET MIJN OGEN…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *