Gio legt Naomi in bed

Gio legt Naomi in bed

Het was gisteren een dolle boel in Utopia, er werd namelijk een karaoke avond gehouden. Ook is het feestje gezellig gebleven ondanks de alcohol die genuttigd werd.

Er werden verschillende liedjes gezongen en het was voornamelijk gezellig. Zelfs Chris ging helemaal los! Ook Colinda wil even van de gelegenheid gebruik maken en haar dochter feliciteren. Morgen om 11:00 is mijn eerst geborenen Iris geboren. Ik wil graag toasten op haar 20 jarige geboortedag. En jullie zullen haar morgen ontmoeten, ik wil dat het een feestje is. Gezellig en harmonieus is. Dat we er morgen een mooie dag van maken. Proost! Vervolgens wordt er gejuicht en gezongen voor Iris.

Wat later op de avond zitten Naomi en Gio gezellig op de bank. Naomi zegt ik moet echt gaan slapen het gaat echt niet goed. Gio besluit de dame een handje te helpen en tilt Naomi op. Vervolgens draagt hij naar het bed. Eenmaal daar aangekomen legt hij haar op bed en Gio begint haar schoenen uit te trekken. Hij moet er wat moeite voor doen maar uiteindelijk lukt het. Vervolgens doet Gio het deken over haar heen en zegt de rest doe je zelf maar uit. En geeft haar een nachtzoentje. Morgen de koeien doen he vraagt Naomi. Nee antwoordt Gio morgen doet Pat ze. Naomi zegt dat ze de pil vervolgens vergeten is en staat weer op. Daarna wordt er nog even gekletst tijdens het tandenpoetsen en uiteindelijk gaan de twee ieder in hun eigen bed slapen.

chris gaat los

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Elly at 13:49

  Ze moeten een kleuter ook geen alcohol schenken, en idd ze wil gio versieren.
  Hoop niet dat hij daar intrapt. Van dat kinderlijke kind.

  • Jeannet at 22:02

   Inderdaad! Het is overduidelijk! Die Naomi zit achter Gio aan. Ik had haar dus niet eens opgetild en naar bed gedragen als ik Gio zou zijn geweest. Laat dat Chris, Wilco of een van die andere malloten maar doen.

   En dan de opmerking: ik ben de pil vergeten !

   Dat is een stomme opmerking, daarin schuilt de boodschap, ik kan best wat in bed “doen”, want ik ben immers aan de pil…..!

   Schaam je Naomi, zo goedkoop! En Gio, denk aan die lieve Isabella en als je er dan in Godsnaam niet uit bent, denk dan aan Samantha, maar loop niet je l*l achterna.

   Gebruik je hersens!
   – en voor je studie …..
   – En in je relatie (s) !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *