Vanessa bij life 4 you

Vanessa bij life 4 you

Gisteren was Vanessa te gast bij het programma Life 4 you.  In het programma werd uiteraard haar verblijf binnen Utopia besproken. Uiteraard heeft ze ook gehoord dat het nu een puinhoop is qua huishouden sinds ze er niet meer is. Het koken en wassen gaat niet goed, ook het schoonmaken schiet erbij in. Vanessa had het al een beetje verwacht. Ook wordt er nog een beetje terug gekeken op haar vertrek. Uiteraard wordt er gevraagd of het leven in de buitenwereld bevalt. Ja zegt Vanessa, maar je blijft er wel steeds aan denken. Ook de “relatie” met Mark wordt besproken. Alleen zijn haar kinderen belangrijker. Vanessa heeft veel geleerd van haar verblijf in Utopia, zoals financiën, vriendschappen opbouwen, met mensen opgaan, hard werken echt dingen die ik thuis anders nooit geleerd zou hebben. Ook wordt de vriendschap van Roy Donders besproken, hij is echt een Vanessa fan en volgde Utopia vanaf het begin. Hoe ziet de toekomst er voor Vanessa uit? Ze heeft veel met eten gedaan binnen Utopia en daarom wil ze huiskamer diners gaan verzorgen.

Heb je het gemist? Geen nood, kijk het hier even terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:45

    Wat ik niet begrijp is dat als ze wisten dat ze weg ging er niemand met haar mee gelopen is om te kijken hoe het gaat en waarom is er geen lijst gemaakt hoe alles moet, maar ja de mensen daar zijn gewoon lui.
    ik heb ook gehoord van haar dat ze der eigen schaamde van in bed liggen met Mark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *