Gio heeft een brief voor de groep

Gio heeft een brief voor de groep

De groep zit zo goed als allemaal bij elkaar, Gio heeft een brief voor zijn mede bewoners. Gio zegt tegen de groep dat hij een brief heeft. Graag een beetje waardering hiervoor, ik laat hem om de beurt individueel aan jullie lezen. Hou het even allemaal voor jezelf. Het is een afspraak, dat jullie er een beetje rekening mee houden. Deze zal om 00:00 ingaan. De brief gaat de groep rond en al snel wordt duidelijk wat de afspraak precies in houd. Delen van de brief zijn namelijk te lezen en komen in beeld:

“Giorgio Verwij en Naomi van Verseveld gaan 1 volle week ’s ochtend en ’s avonds een soepje drinken. Verder mag er niks gegeten of gedronken worden! Alleen water. De verliezer gaat 1 volle week klusjes doen voor de winnaar. Allebei gewonnen? SUSHI TIME ”

Uiteraard is de brief ondertekend en blijkt het dus om een “wedstrijd / weddenschap” te gaan. Wie zal er gaan winnen?

Feestje

Daarna vertellen Laura en Laura over de verrassing waar ze het eerder over hadden. LauraB begint  te vertellen, Wilco kwam vanmorgen met het idee dat het misschien wel leuk zou zijn om met de groep iets te doen. En aangezien wij altijd mee willen denken om de kosten zo veel mogelijk te drukken dachten we gaan iets doen wat he-le-maal geen geld kost maar wel veel lol oplevert. Toen kwamen wij met het volgende idee. Laura haakt even in, we gaan lekker lol maken en lekker karaoke zingen! We doen eerst even een borreltje om los te komen. Wil je een liedje zingen laat het ons even weten. LauraB heeft nog wel een dingetje wat ze wil nog kwijt wil. Gaby zal binnenkort gaan zingen en zijn benieuwd hoe oh happy day gaat zingen. Gaby wil het best doen, maar iedereen mag doen. Het feestje kan beginnen! Hoe zal het aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. dorina at 08:06

    Nu weten we echt hoe kinderlijk hij is zonder isabella. Ga naar huis en ga leren. Heb je in utopia nog niet gedaan. Sbs6 word wakker.

  2. toke at 23:53

    Gio is gewoon ’n ontzettend kinderlijk persoon nog. Door Isa werd hij omhoog getrokken, maar nu met dat do.mme wicht, met d’r misselijke taalgebruik en opgetut bruin hoofd komt zijn baby kant weer naar voren. Ik vind het ook niet zo leuk naar Isa toe, maar als ik eerlijk ben: toen die ouders op bezoek kwamen heb ik ze echt geen woord met elkaar zien wisselen, dat viel me erg op, op. Toeval?

  3. anneke at 23:35

    Wat een stomme weddenschap kunnen ze niet hun eigen klusje doen ik vind belaggelijk kunnen ze niet iets anders verzinnen dat ze dit gaan doen begrijp ik niet het moet niet gekker worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *