Colinda is kwaad over het centraal

Colinda is kwaad over het centraal

Volgens Colinda is het centraal niet lekker verlopen, ze heeft het gevoel alsof ze tegengewerkt wordt en is behoorlijk kwaad. Ook heeft ze heeft het gevoel dat haar wellness centre er niet mag komen. Elke keer als ze voortgang kan maken wordt er gevraagd om een begroting. Maar dat is moeilijk om een schatting te maken van de inkomsten.

Zij kan nou eenmaal niet net als Nicole een schatting maken omdat je maar maximaal tien procent boven je begroting mag uitkomen en ga je dit nu doen dan wordt het 30 of 40 procent. Al lijkt dit wel op een gezegde van Patrick. Patrick heeft niet zo heel lang geleden geroepen dat hij vroeger in zijn eigen zaak heel precies berekeningen maakte. Zo kwam hij nooit meer dan tien procent boven zijn begroting uit. Uiteindelijk is het duidelijk wat Colinda echt dwars zit. Het gaat namelijk om Wilco. Hij blijft mij dwarszitten, hij blijft mij aanvallen. Het is een sport van Wilco om Patrick onderuit te trappen. Maar het is mijn project en niet dat van Patrick. Wilco wil alle plannen dwarsbomen met zijn zogenaamde openheid en transpiratie. Bemoei je gewoon nergens mee. Ik heb zoiets als hoe wil je overkomen? Een kabouter Plop?

De woede zit overduidelijk erg diep bij Colinda. En ze gaat ook nog even verder los tegenover Nicole zoals in onderstaand filmpje. Nicole vind dat ze haar frustraties moet uiten in het centraal. Echter denkt Colinda daar anders over, je krijgt er de kans niet voor. Het gesprek moet dan vaak al snel weer door. Het is iets wat heel de groep aan gaat aldus Nicole. Zou Colinda binnenkort haar woede tegenover de groep uitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Lecram at 11:05

    “Wilco wil alle plannen dwarsbomen met zijn zogenaamde openheid en transpiratie.”

    Tsja, als iemand zó zweet, dan zou ik ook gedemotiveerd worden 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *