Chris gaat niet meer verder met Sharina

Chris gaat niet meer verder met Sharina

Laatst heeft Chris een paar dates gehad, de dames kwamen gezellig langs zodat Chris wellicht zijn ware liefde zou ontmoeten. Uiteindelijk bleef Sharina over, de dame die niet helemaal onbekend is voor sommige. Laura is wel benieuwd of Chris nou verder gaat met haar of niet en gaat het gesprek aan.

Heb je nog over je vriendinnetje gedroomd vraagt Laura een beetje plagend aan Chris. Chris antwoordt ja eh, het is een leuke meid maar ja eh… Hij lijkt niet goed uit zijn woorden te komen maar Laura vraagt gewoon door. Ga je haar niet schrijven vraagt Laura verbaasd. Chris zegt dat hij niet zo’n schrijvertje is. Wel hoopt hij dat Sharina nog een keer langs zou komen tijdens de Utpopia markt. Laura probeert Chris nog over te halen om toch wel brieven te schrijven. Echter wordt al snel duidelijk hoe Chris erover denkt. Ik heb daar toch geen zin in, in een relatie die alleen maar uit briefjes sturen bestaat! Laura laat het gesprek over Sharina voorlopig even zitten, zal ze er later nog op terug komen? En zou Chris zich nog bedenken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 23:43

  Hm vreemd personage die Chris, zoals ik zijn historie las, toen hij zijn kanditatuur had als nieuwe inwoner, had ik hem al niet als favoriet. Véél te oppervlakkig en krijgt snel ergens “tabak” van. Feitelijk is het een “einzelgänger”. Héél doordacht had die eigenaar van het stuk land waar Chris verbleef hem een job in de kassen gegeven, waar hij in zijn uppie kon werken.

  Misschien heeft hij wel de wens een vrouw te ontmoeten, maar wie wil zo’n type nu.
  (ik niet, dat is zeker).

  En dit moet ook niet overdreven worden!
  We hebben al een programma “boer zoekt vrouw”….
  Wij willen niet dat Utopia, een zijwaartse pad inslaat maakt met als programma titel:
  “boerige” Utopiaan zoekt vrouw! 🙂

  Next!……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *