De dates van Chris terug kijken

De dates van Chris terug kijken

Chris heeft vandaag 4 dates gehad, hij heeft uiteindelijk gekozen om met Sharina verder te gaan. Daarmee heeft hij een hapje gegeten, en elkaar leren kennen. Sharina is verder wel “bekend” zo heeft ze een figurantenrol in de serie Goeden tijden Slechte tijden gehad. Verder doet ze aan fotoshoots maar dat is meer als hobby. Zou Sharina Chris ook echt leuk vinden? Of was het alleen maar om haar gezicht op tv te laten zien?

Doordat we vandaag wat minder gepost hebben (door persoonlijke redenen) delen we nog even alle filmpjes van de dates die Chris gehad heeft. Dit is dus ook met de andere vrouwen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • GerdaM at 14:57

      Dat zal toch wel niet? Het wordt steeds idioter. Gio mag weg vanwege zijn studie en nu die dates.
      Ben benieuwd wat ons het komende jaar nog allemaal te wachten staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *