Dates voor Chris

Dates voor Chris

Er zijn vier dates voor Chris in Utopia. Hieronder een beschrijving van de kandidaten. Maar wie zal het beste bij de hovenier passen?

Deborah
De 29-jarige Deborah was in één klap verliefd op blanke bolster ruwe pit Chris. Zijn stem is heerlijk om naar de luisteren. Ondanks dat Chris volgens haar een echte man man is heeft hij niet de harde stem die je zou verwachten. Zij is van nature zelf behoorlijk druk en de rustige Chris kan haar ideale match zijn. De twee kunnen elkaar compleet maken, dat weet Deborah zeker.

Laurie
Ondanks haar leeftijd (19) vindt Laurie zichzelf niet te jong voor Chris. Ze is volwassen voor haar leeftijd en zal ten alle tijde zichzelf zijn, net zoals Chris dat altijd doet. Ze houdt zelf veel van reizen en zal het daarom ook geen straf vinden om met Chris mee te gaan naar het buitenland en samen knus in een tentje te leven. Wanneer Chris hard aan het schoffelen is zal zij zorgen dat er thuis een lekkere maaltijd voor hem klaar staat.

Marian
De 41-jarige Marian heeft Chris al eerder ontmoet, een voordeel volgens haar. Ten tijde van haar vorige bezoek heeft ze gezellig met Chris staan babbelen. Ze kan goed luisteren en houdt van een goed gesprek. Ook kan ze ervoor zorgen dat Chris meer zellfvertrouwen krijgt. Hij is volgens haar namelijk ‘een knappe man die niet onzeker over zichzelf hoeft te zijn’.

Sharina
De 24-jarige Sharina is zelf gek op tuinieren. Ze heeft vandaag niet de beste outfit aan om te tuinieren (rokje en hakken) maar toch wil ze graag even met Chris tussen de plantjes duiken. Ze wil graag met Chris daten omdat het volgens haar een aardige man is die geen kwaad bloed in zich heeft. En wie wil niet een leuke vent die ook nog eens een harde werker blijkt te zijn?

Chris ontvangt de dames hartelijk. Doet aardig en maakt met iedereen een praatje. Uiteraard wordt de akker even bekeken en even op de schommelstoel gekletst. Chris zelf vindt het allemaal wel komisch. Zou hij een keuze kunnen maken of blijft het alleen bij vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *