Utopia nieuwtjes 10 januari

Utopia nieuwtjes 10 januari

Wederom is het erg rustig in Utopia. Hier vindt je alle kleine utopia nieuwtjes terug van 10 januari. Zo hoef je niets te missen!

Vroege vogel
Patrick is vroeg zijn bed uit. Nadat hij de koeien heeft gemolken tilt hij alleen alle houten planken vanaf de poort naar zijn werkplek. Wanneer hij buiten klaar is gaat de timmerman verder met het ontwerp van zijn eigen blokhut.

Healthfreak
Chris is weer druk bezig in de keuken met zijn eigen speciale ontbijt. Een heerlijk drankje van waterkers wordt bijgestaan door een verukkelijke mix van fruit met Royal Jelly honing.

Bloemenexpert
Ondanks de aanvaring twee dagen terug vraagt Laura B advies bij Chris. En waar anders kan het over gaan dan bloemen en planten. Laura B wil graag het huis opfleuren met planten en is benieuwd welke planten daarvoor het meest geschikt zijn. Chris is meteen duidelijk: luchtzuiverende planten, en mocht Laura B deze willen bestellen, dan betaalt Chris graag mee.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *