LauraB, Nicole en Colinda over Chris

LauraB, Nicole en Colinda over Chris

Het is een rustige avond in Utopia, weinig grote gebeurtenissen te melden… Zo zie hier de kleine gebeurtenissen die gebeurd zijn. Maar, zojuist hebben LauraB, Nicole en Colinda gezellig wat gekletst. Ook Chris wordt uitvoerig besproken en zijn kritiek op LauraB wordt ook weer even aangehaald.

Colinda zegt dat ze van de week boos op hem was toen Chris het vlees terug op mijn bord gooide. Het is dat ik hier in Utopia zit maar anders had ik BAM ben jij gek of zo?! Alleen ik heb gelukkig geleerd om te relativeren. Maar het is wel een lekker jong, ik kan er mee lachen. Ja zegt Nicole, ik kan hem van de ene kant ook wel waarderen. Dat mag ook wel zegt Colinda, iedereen denkt anders of gaat ergens tegenin. LauraB antwoordt ondanks de kritiek wel een fijn gesprek gehad te hebben en Nicole vindt Chris goud eerlijk. Ja zegt LauraB maar ik vind het iemand wel sieren en erop terug kan komen. Dan zegt hij iets wat hij goud eerlijk meent op dat moment maar 10 minuten later is het weer anders. Ja zegt Nicole maar op dat moment meent hij dat ook echt. Ja zegt LauraB maar Chris heeft 2 gezichten. Er kunnen ook hele nare dingen uit hem komen. Nicole vindt de lichaamstaal van Chris wel makkelijk in te schatten en doet voor welke gedragingen bij welke stemming passen. Colinda voegt daaraan toe dat hij wel een lontje heeft. Maar ik ben er gisteren wel goed uitgekomen met hem en dat is wel fijn gaat LauraB verder. Ik was ook bezig met een schilderijtje voor de friettent en Chris zei goed bezig Laura. Toen dacht ik tegen mij?! Hij pakt ook wel dingen op aldus Colinda, hij doet er echt wel wat mee. Wel moeten we er met zijn allen rekening mee houden dat je mensen hard kunt kwetsen aldus de interieurstylist. En dat vond ik gisteren wel een beetje vervelend. De uitspraken zijn gedaan maar hij bedoelde iets anders.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *