Chris biedt zijn excuses aan na uitbarsting

Chris biedt zijn excuses aan na uitbarsting

Colinda is vandaag druk bezig geweest met koken, als het eten klaar is wordt dan ook iedereen aan tafel geroepen. Gezellig samen eten, althans dat was de bedoeling. Totdat Chris een uitbarsting kreeg.

Chris begint zijn bord vol te scheppen, en vraagt aan Colinda waar de aardappels zijn. Geïrriteerd antwoordt Colinda dat hij op zijn beurt moet wachten. Chris antwoordt dat er altijd gezeik over eten is en er ontstaat een woordenwisseling. Colinda zegt dat hij voortaan zelf zijn eten moet maken en Chris vindt het prima. Colinda hoeft niet perse voor hem te koken. Ook Laura staat Colinda bij en zegt Chris wil gewoon even zijn tv momentje. Alsof er iemand nog voor jou wil koken. Rot op wat je denk je nou stuk stront. Ga zaadjes planten en daarvan vreten. Het gaat zo nog even door en de uitbarsting volgt als Chris een sparerib terug in de pan gooit. Nicole roept dat hij eens normaal moet doen en Laura wil dat hij van tafel gaat. Met zulke ondankbare personen wil zij niet aan tafel zitten. Vraag je 24 uur aan voegt Laura er kwaad aan toe. Ik heb een doel antwoordt Chris, jij ook vraagt hij aan Laura. Na een jaar heb je eindelijk een doel? Ivan probeert de boel wat te bedaren. Maar Chris is het zat en loopt naar buiten.

Wat later als de boel wat rustiger is gaat Chris naar Colinda en biedt zijn excuses aan. Het is niks persoonlijks hoor, maar je raakte gewoon een gevoelig snaartje en dan krijg je oorlog. Colinda snapt wel wat Chris bedoeld en zij had het ook niet zo bedoeld. Het eten moest gewoon verdeeld worden en alles wat over zou zijn kon verdeeld worden. Je hebt pech, ik ben gewoon een beetje opstandig vandaag voegt Chris er sarcastisch aan toe. Hiermee lijkt het eet conflict opgelost te zijn en kunnen de twee weer door één deur met elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Peter at 13:40

    Nou als ik het filmpje bekijk, wat blaast Colinda de zaak op en dan Laura zij pakt de schaal frites en maakt hem leeg. Daarna wel de zaak op blijven rakelen, je zou denken dat Lot weer terug is, grote bek die Lau. Het ging tussen Chris en Colinda, een gewone vraag van Chris in mijn ogen, daarna wordt het allemaal door andere personen opgeblazen. Daarna is hij vrij rustig alhoewel ze op hem in blijven inhakken! Nadat hij weg is blijven ze maar over hem door roddellen… Luister maar eens door het verklaard waarom Lau zo raar doet, heeft ooit (?) Een tick gehad!!

  2. Denise at 17:05

    Toet idd wat een taalgebruik bah bah..en tip voor colinda,maak wat meer is er ook niet tekort!!Als ik cris was,had ik geen excuus aangeboden!!Pvd die man staat hele dagen buiten,om alles netjes temaken,dan is het toch logisch dat tie wat extra eten krijgt??Van de buitenlucht heb je trek in eten!!!Daarbij kunnen er een hoop een voorbeeld zijn voor cris..Dus colinda maak iets meeŕ…..

  3. Toet at 22:09

    Wat zijn ze ordinair.Geen liefde enkel ruzie wat een afgang.Geef mijn billy Ruud en nog vele andere die jammer naar huis zijn .Stoppen met deze mensen dit wordt helemaal niets .Ruzie om eten.Niet te geloven .En dan die taal .Onder welke steen zijn zij gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *