Laura krijgt morgen een interview

Laura krijgt morgen een interview

Colinda heeft een leuk mailtje voor Laura en gaat snel naar haar op zoek. Al snel wordt duidelijk als Laura het mailtje voorleest dat ze morgen een interview krijgt met een fotoshoot erbij.

Je gaat in een magazine zegt Colinda met een grote lach. Echt zegt Laura verbaast, ohh top! En begint het mailtje voor te lezen:

“Beste Laura,

Je wordt op je wenken bediend morgenochtend om 09:30 staan er 2 mensen bij je op de stoep. Jeannette zal jou gaan interviewen en Nancy zet jou op de foto. Ik stuur geen visagiste maar zou wel willen vragen jezelf op te maken. Je mag het allemaal meer aanzetten dat je gewoonlijk doet, 75% valt toch weg. Het valt gewoon wat meer op en komt je gezicht mooi naar voren. Hetzelfde wil ik je vragen qua kleding. Ik zou je willen vragen pittige kleuren te dragen. Ik hoop dat je iets leuks wil en kan dragen in deze kleuren. Jeanette zal je vragen gaan stellen over je leven in Utopia. Je seksualiteit en natuurlijk gaat ze ook vragen stellen over je tatoeages. Je lessen en wat je daar in de toekomst zou willen. Achteraf zullen we een magazine op, nee een stapel zodat jullie die kunnen lezen. Ik hoop natuurlijk dat dat dan in beeld komt want wij kunnen ook wel wat aandacht gebruiken. Ik denk dat onze lezeressen het leuk vinden jou in het blad te kunnen zien. Je wordt door een aantal jonge meiden gevolgd. Ik wens je veel succes het wordt vast een gezellige boel.

Met vriendelijke groet,

Maria”

Laura vind het helemaal geweldig en vraagt Naomi gelijk of ze kan helpen met make-up en kleding. Ook wordt het kapsel besproken en Laura verwijst even op het mailtje waar kleding advies in staat. Ook Patrick hoort van het nieuws en feliciteert Laura, hij is erg enthousiast en blij voor haar. Laura vindt het wel erg cool, het is wel wat ik iets graag wilde. Het is een leuke uitdaging voor Laura, ze besprak voordat ze dit nieuws hoorde dat ze eigenlijk wel graag naar huis wilde. Voor Laura is het nog even wennen maar is er erg blij mee. Het zal voor het blad Zij aan Zij zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 03:06

    Nou die oppepper kan ze wel gebruiken , leuk voor haar . En misschien een stimulans om in utopia dingen op eigen kracht te bereiken zonder claimende lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *