Gio organiseert een challenge

Gio organiseert een challenge

Gio heeft eerder al een challenge bedacht die hij bijna had ondergaan: zijn hoofd in het kakhuis stoppen. Echter heeft hij dat bij nader inzien toch maar niet gedaan omdat er veel commotie ontstond. Later bedenkt hij met Ivan een ander soort challenge. Het moet een beetje op het programma fear factor lijken. Iets eten oppert Ivan al snel, iets gevaarlijks mag het namelijk niet worden. Ivan oppert allerlei vieze dingen, een koeien hart, en koeien ogen zelfs testikels komen aan de orde. Later belt Gio naar Boer John en wordt al snel duidelijk wat de challenge in gaat houden.

Zodra boer John opneemt vraagt hij hoe het met Gio is en merkt op dat hij nog maar de enigste oude Utopiaan is. Hij vertelt nog eens over een duik actie in het kakhuis maar uiteindelijk is er maar afgesproken het niet te doen. Het is niet verstandig en ongezond. Nu zat ik te denken, kan je aan koeien oogballen komen? Koeien oogballen vraagt John verbaasd, dan moet je bij een slachthuis wezen! Je hebt geen connectie die effe een oogballetje langs brengt vraagt Gio. Ik zeg niet dat het niet ken antwoordt boer John. Maar dan moet ik me er wel even in verdiepen. Hoeveel moet je er hebben? En wanneer? Gio antwoordt een stuk of 4 en wanneer maakt niet zo uit. Wanneer jij denkt dat je ze kan fiksen. Ik ga wel een slachthuis bellen en vraag wel of ze er 4 voor me apart leggen. Ook vraagt Gio aan boer John of hij het niet gaaf vindt om mee te doen. Nee antwoordt boer John, ik vreet ze niet op. Daarna gaat Gio richting Bjorn en vertelt dat het mogelijk geregeld is. Je doet wel mee toch? Bjorn antwoordt dat dat er een beetje aan ligt. Wat levert het op? Gio zegt we kunnen een borgsom inleggen, mocht er één van de vier afhaken heb je split pot. Ook Ivan wordt er even bij geroepen. Maar hij is even bezig en Bjorn benadrukt dat hij nog geen ja gezegd heeft voor de challenge oogballen eten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *