De single van Ruud en Billy

De single van Ruud en Billy

Daar is ie dan, de single van Ruud en Billy! Dit heeft Ruud zojuist via zijn facebook gedeeld. Na enige tijd wachten is het dan toch gelukt. De single is via iTunes te downloadden mocht je geen iPhone of dergelijke hebben? Geen probleem je kunt de single ook downloaden via deze website. De single heeft  de naam “ik laat de pil wel staan” gekregen. Ruud rapt / zingt wat en Billy is voornamelijk op de achtergrond te horen.

De kosten van “ik laat de pil wel staan” zijn verschillend, van 0,74 euro tot 3,00 euro afhankelijk welke betaalmethode je kiest. Ben je benieuwd naar de making of? Dat is geen probleem bekijk die hier maar even. Zodra er een filmpje beschikbaar is zullen we die uiteraard posten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Linda at 22:58

    Inderdaad Anja daar geeft ik ook geen cent aan uit.. vind er niks aan.. maar smaken verschillen.. werkelijk wordt steeds gekker met de ex utopianen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *