Gio gaat met zijn hoofd in het kakhok

Gio gaat met zijn hoofd in het kakhok

Gio gaat een weddenschap aan, hij wil namelijk best zijn hoofd wel in het kakhok stoppen. Dat doet hij natuurlijk niet voor niets. Hij krijgt er geld voor als hij de uitdaging aan gaat. Hij krijgt zo’n 2.500 euro voor deze actie. Gio loopt met de bewoners richting het kakhok wat oud bewoner Dennis ooit gemaakt heeft. Daar aangekomen probeert Nicole Gio er nog van te weerhouden. Het is erg ongezond en hij zou allerlei ziektes op kunnen lopen. Ook hebben ze een voorbeeldfunctie en lijkt het haar niet verstandig. Ook Wilco probeert deze actie tegen te gaan en zegt tegen Ivan dat hij Gio hier niet voor moet betalen. Uiteindelijk ontstaat er een hoop commotie over de mogelijke actie die Gio zou gaan doen. Gio rekt nog wat tijd en zou er om 15:00 tussen de bruine drek duiken. Echter is dit op moment van schrijven nog niet gebeurd. Mocht deze vieze actie alsnog doorgaan zullen we daar uiteraard bericht over geven.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *