LauraB is niet zwanger

LauraB is niet zwanger

De boodschappen zijn binnen, Nicole werd daarvoor snel even naar de zenderkamer geroepen. Vervolgens ging ze snel naar de boodschappen bij de poort om de zwangerschapstest te verbergen. Ze smokkelt deze naar binnen en overhandigd deze aan LauraB. En LauraB duikt gelijk de wc in.

Later loopt LauraB opgelucht  de wc uit, niet zwanger! LauraB gaat snel op zoek naar Joey om het goede nieuws te vertellen. Onderweg komt ze Laura tegen en vraagt wat er is. Niks antwoordt LauraB, maar ik moet het Joey even vertellen. LauraB heeft al snel Joey gevonden en vraagt of hij even tijd heeft. Gaan we weer op de schommelstoel zitten vraagt hij. Nee zegt LauraB ik kan heel kort zijn er is niks aan de hand, ik vind je heel lief hoor maar meer niet. Oké zegt Joey dat is top! Joey lijkt ook erg opgelucht en  LauraB voegt daaraan toe dat Joey dus geen hartaanval hoeft  te krijgen of in een hoekje gaan zitten huilen. Joey lacht en de twee gven elkaar een kusje met omhelzing. Ik ga even roken zegt LauraB, ik was toch wel een beetje gespannen. Doe dat zegt Joey en hij gaat weer naar binnen.

LauraB praat nog even met Laura, ze spreekt het nog even door. Het was gewoon voor de zekerheid en meer niet. Ik raakte helemaal in paniek omdat ik al lange tijd geen test had gedaan. Ik voelde niets hoor. Laura vindt haar naamgenoot echt een vrouw. En is benieuwd hoe Joey gisteren reageerde. LauraB had verwacht dat Joey erin bleef hangen, maar hij was verbazingwekkend relaxt. Zijn reactie net vond ze ook fantastisch.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. dogfan at 00:23

  zwaar overdreven deze reactie dat Joey opgelucht zou lijken te zijn ,ik heb het gezien ,hij reageerde totaal emotieloos ,alsof hij van alles al op de hoogte was ,en de kus gaf Laura hem toen moest hij wel meedoen ,in principe had het gekund mijn dochter is ook het product van een spiraaltje ,maar dit lijkt een beetje script

 2. Ruud at 16:36

  Ze wou gewoon een beetje aandacht hebben die Laura B wat is het een verveeld mens bemoeid zich met iedereen Bah Bah wordt niet goed van dat meisje,ze komt net kijken en heeft een grote mond aan de verkeerde kant tegen de oudere mensen daar

 3. Sonja Hiemstra at 14:37

  Nou, ik vond het best wel een overdreven gedoe, terwijl ze een spiraaltje heeft….
  In de tijd, dat ik een spiraaltje had, heb ik nooit gedacht dat ik zwanger was en dat hoef je ook niet te denken, het is bijna 100% betrouwbaar.

 4. anneke at 14:27

  Als ik hun was zal ik een voorraad testen in huis halen na elk feest duikt er wel iemand het bed in of ik zal de pil in huis halen.
  of eens na gaan denken het zijn toch volwassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *