Is LauraB zwanger?

Is LauraB zwanger?

Nicole en LauraB zitten buiten op het bankje, ze hebben een gesprek. Een raar gesprek, zou LauraB zwanger zijn? Wat ze bespreken doet ons wel iets vermoeden, het is dus niet helemaal zeker!

Nicole zegt tegen LauraB ik probeer iets te bedenken. Ja zegt LauraB maar er is maar één manier om erachter te komen. Dat weet ik zegt Nicole maar ik probeer een afleidings euhh… LauraB lacht en zegt dat ze het via Col gaat doen. Ik kan wel janken! Ja dat snap ik lacht Nicole, ik vind het wel heel erg k*t voor je. LauraB zegt te weten hoe het is, en weet ook dat er niks is. Maar toch zegt Nicole het is meer wat als. Juist antwoordt LauraB en het is het hier voegt Nicole eraan toe. Ik weet ook niet of daar euhh regels…. Pff weet ik veel zegt LauraB. Het is ook niet omdat ik het gedaan heb het nooit meer zou doen. Zo steek ik niet in elkaar, absoluut niet maar het is wel handig dat op tijd te weten. Ja zegt Nicole dan kun je het misschien nog makkelijker oplossen. Ohh hel zegt LauraB ik ben me echt gek aan het maken. Het speelt al best wel een tijdje en ik ga dat gewoon effe regelen. Ja antwoordt Nicole, godverdomme… Maar ik moet het wel even delen met euhhh gaat LauraB verder want achteraf is dat niet handig. Nee zegt Nicole en lacht… oh my god die krijgt een hardverzakking. Ja dat denk ik ook lacht LauraB, maar er is niets. Nee zegt Nicole en al is het wel zo dan komt er wel weer een oplossing. Als je maar weet dat ik er alle stappen voor je ben. Het komt echt goed zegt LauraB, ik vind het heel belangrijk om je verantwoordelijkheid te pakken. Dus als ik daar een dingetje voor moet hebben, so be it. Of we bestellen er gewoon acht zegt Nicole een beetje sarcastisch en LauraB kan er ook wel om lachen. Waarom denk je dat ik gisteren alleen wilde slapen gaat LauraB verder, ik zit er een beetje mee. Zou LauraB zwanger zijn?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. ah at 13:33

  Als het waar is dat ze zwanger is dan kan joey zijn bankpasje alvast aan laura b geven. Geen wereldreis maar hard sappelen via een uitzendbureau voor weinig geld.

 2. ikke at 20:46

  jullie kunnen niet lezen of begrijpen niks van voorbehoedsmiddelen. ze heeft een spiraaltje. en wie nog altijd denkt dat een condoom 100% voldoet, is wereldvreemd. zwanger worden kan ook als je wel wat gebruikt. alleen verkleind het de kans op……

 3. betweter at 11:52

  Zou best kunnen,is daarom zo chagrijnig naar Patrick toe.Weet niet hoe gek ze moet doen om in de belangstelling te komen.

 4. Druif at 02:37

  Ach joh gewoon de pil vergeten en nu de morning after nodig . Is ze alleen beetje laat mee waarschijnlijk . Morning actief bestaat uit 2, pillen. Er zitten buiten dat nieuwe meisje 4 vrouwen dat is 8 pillen voor de volgende x dan hebben ze voorraad;)

 5. Miranda at 02:20

  Bah, wat een lullige reacties, jullie doen net alsof je er zelf bij bent geweest.oordeel niet over een ander…….. Mocht ze echt zwanger zijn dan zullen ze er beide niet blij mee zijn. Ik hoop dat ze dan samen een verstandige beslissing hierover zullen maken!!!

 6. lena at 01:23

  Denk eerder dat zij het type is die het voor expres zou doen om iemand aan zich te binden. Zo niet dan is ze nog dommer als ik dacht. Iedereen weet dat van onveilige sex baby s kunnen komen. Mag haar om 1 of andere reden gewoon niet. Vals mens.

 7. Toke at 00:22

  En het ziet er al zo armetierig uit die twee samen, Joey met zijn emotieloze karakter, en LauraB maar moeite doen om hem voor zich te winnen. Hoe zielig kun je zijn.
  Waarom kijk ik nog, die LauraB irriteert me zo enorm, ongelooflijk. Ze loopt er nu ook weer bij of het hoog zomer is, wat ’n naar, stom kind. Had naar je zus geluisterd, die wilde dat je naar huis kwam, die ergert zich ook groen en geel aan haar, dat kon je wel merken met het bezoek. Hadden we dat vreselijke lachje ook niet meer hoeven aanhoren. Vreselijk.

 8. Sonja Hiemstra at 00:14

  Niet te geloven, dat domme wicht heeft zonder voorbehoedsmiddel in een dronken bui met Joey gewipt, die trouwens ook zo stom is om dat te doen….. Tsja, daar kan je zwanger van raken, dat weet elk snugger meisje. Het kan natuurlijk ook, dat ze Joey aan zich wil binden en dit zo laat gebeuren, dat is pas echt vals. Ben benieuwd hoe Joey gaat reageren als het duidelijk is geworden door een test.

 9. Jeannet at 23:02

  Hm dan zou dus Joey de vader zijn ? Ik kan natuurlijk niet in Joey zijn hoofd kijken, zijn emoties weten, maar ik denk dat hij er niet blij mee zal zijn. Zoals zoveel relaties die
  binnen Utopia ontstaan, zijn het relaties, die uit nood geboren worden. Er is weinig keuze,
  dus een partner, als je er dan al één zoekt voor de tijd dat je in Utopia verblijft, is dan de
  keus uit de inwoners die er dan binnen de poorten zijn.

  In de buitenwereld is het aan partners wat anders, niet 1 hand vol, niet 1 land vol, ja een
  wereld vol. Dus zo een uit “nood” geboren relatie, “bezegeld” met een kind.

  Tja, ik zou er in zijn schoenen niet blij mee zijn. En ja ik ben een vrouw, ik zou er als vrouw ook niet blij mee zijn. Natuurlijk wel erg dom dat ze geen voorbehoedsmiddel
  heeft gebruikt en/of niet aan de pil is gegaan en dan bestaat er natuurlijk altijd nog de
  after morning pil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *