Single van Billy & Ruud verschijnt binnenkort

Single van Billy & Ruud verschijnt binnenkort

Ruud en Billy zijn inmiddels al een tijdje uit Utopia, in de buitenwereld hebben de twee verschillende plannen. Zo is er gesproken over een realityprogramma wat de twee wel zouden willen én een single die opgenomen zou worden. Deze heeft wat vertraging opgelopen want de single zou eigenlijk december al gelanceerd worden. Echter is het moment bijna daar, 5 januari zal de single dan echt gelanceerd worden zoals onderstaande statussen doen vermoeden. Zal de single echt een kraker worden zoals gesuggereerd wordt? Of wordt de lancering wederom uitgesteld?…

“Maandag gaat het dan eindelijk gebeuren want dan brengen de ex Utopianen Ruud Zwaan en Billy Bakker hun eerste Single uit dus hou de media in de gaten want dit kan wel eens een kraker worden”

“Maandag gaat de plugging van de nieuwe single van Ex Utopianen Billy Bakker en Ruud Zwaan beginnen! En The Clipcompany mocht in samenwerking met Artiestenplein On Tour Artiestenplein Eu Michel Vermeulen Frank Van EttenAuto’s de videoclip voor deze twee schieten! Hou deze week goed Facebook in de gaten, download de single, en deel de videoclip zoveel mogelijk!”

Single verschijnt binnenkort!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. mikey at 10:26

  Waarom wordt mijn reactie niet geplaatst? Ik was netjes…heb geen lelijke woorden gebruikt…

  Heb alleen geschreven dat Ruud niet voor niets bijna elke maand een publieksstem kreeg. En dat iedereen blij was dat die neus peuterende viespeuk verdween en dat die hysterica hem gelijk volgde.
  Daar is niets onbehoorlijks over geschreven want het was zo.

  En dat het voor mij onbegrijpelijk is als daar een reality serie over gemaakt zou worden.

  Ook een plaat maken snap ik niet…ben geen fan van Lot, maar haar plaat met Jess-R is ook geflopt en zij zal beter zingen dan die 2 die ik nooit een poging in de loods heb horen doen…

  • mikey****** at 10:28

   En dat ik gehoord heb dat Bill in de schuldsanering zou zitten…dus als een idd een plaat komt die zijn deel wel zal willen hebben.

 2. mikey****** at 10:17

  Ik snap iets niet.
  Ruud heeft bijna altijd een publieksstem gekregen…en die krijg je niet voor niets…iedereen was blij dat die neus peuterende viespeuk weg ging en dat die hysterica er achter aan hobbelde. En nu zou er misschien een reality serie komen?
  Doe mij een lol en wordt wakker…Ik zal zeker NIET geen kijken.
  En een plaat uitbrengen….laat mij niet lachen…Lot is dan nog iets beter met haar stem (en dat klonk al zo erg) dan die 2 en dat is met Jes-R ook een fiasco geworden….
  Maar laat ze lekker in de belangstelling staan…veel kunnen ze niet verdienen, want of het waar is weet ik niet, als Bill idd in de schuldsanering zit dan willen die hun deel wel.

  • Jeannet at 01:18

   Mikey******
   Je hebt helemaal gelijk, ik was even vergeten hoe impopulair Ruud (en ook Billy) waren.
   Het is vaak raar, maar eenmaal uit Utopia, is er toch een soort van “roem”. Dat ze van haar inkomsten hieruit terug moet betalen aan de uitkerende instantie is uiteraard zéér
   terecht!

 3. Jeannet at 18:30

  Het zal mij benieuwen…..! Luisteren zal ik het uiteraard zeker, maar downloaden: hoogst onwaarschijnlijk en dan nog neem ik alle voorzichtigheid in acht: luisteren op het laagst mogelijke volume en met oordopjes in bereik 🙂

 4. anneke at 12:01

  En ze was zo tegen na doen van iemand Nicolien mag niet schilderen want dat deed zij al.
  Maar ja ze is uit UTOPIA dus kan en mag alles doen wat ze willen.
  Ze moeten aan geld komen op welke mannier ook ander werk zal moeilijk zijn voor hun lijkt me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *