Tweede nieuwe bewoner van 2015: Bjorn

Tweede nieuwe bewoner van 2015: Bjorn

En daar is de tweede nieuwe bewoner van Utopia 2015! Bjorn genaamd! Bjorn wordt natuurlijk hartelijk ontvangen dit maal door Chris en het stel loopt richting de loods. Ook daar volgt een korte voorstel ronde en dan als iedereen zit begint Bjorn te vertellen.

Bjorn komt uit Bodegraven en is 26 jaar. Hij is accountmanager geweest en houdt van sporten. Hij doet aardig wat met sport zo is hij coach geweest en heeft clinics gegeven bij het amateurvoetbal van Ajax. Ook is hij een wijnliefhebber maar niet echt een kenner. Ook houdt Bjorn en houdt van een feestje. Binnen Utopia wil Bjorn feesten en evenementen gaan opzetten omdat hij dit in het verleden ook gedaan heeft. Hij heeft kinder disco’s georganiseerd. En noemt het idee om tupperware party’s te organiseren. Ook zou hij iets met voetbal willen doen en clinics willen geven. Bjorn vindt dat er verbetering kan komen in de klantenrelaties en wil zich daar ook op focussen. Verder vertelt Bjorn dat hij Emil ook persoonlijk kent en heeft toen Utopia net begon veel gekeken. Twee weken geleden heeft hij een serieus gesprek gehad bij de casting en vanaf toen is het snel gegaan. Het is echt een rollercoaster. Bjorn vindt respect belangrijk en wil de groei die de bewoners het afgelopen jaar hebben mee gemaakt nog groter maken. Verder is het geen huishoudelijk type, hij had thuis een schoonmaakster. Voor de bewoners heeft hij nog wat spullen mee genomen, van alles tegen een griepje.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jeannet at 23:01

    Het komt allemaal héél positief over de ideetjes van Bjorn. Dan m.u.v. de Tupperware party, op dergelijke activiteiten zitten wij niet te wachten! Is dit niet wat te “burgerlijk” voor Utopia. Of gaan wij ook Avon/Mylene e.d. party’s organiseren……. a.u.b. niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *