Laura mist Charlotte en Colinda mist Patrick

Laura mist Charlotte en Colinda mist Patrick

Op het moment is het erg stil en rustig in de loods, echt een luie zondag. De bewoners zijn door de regie min of meer wakker gemaakt met een accu wissel. Laura lijkt niet zo goed tegen een rustig dagje  te kunnen en gaat het gesprek met Colinda aan.

Charlotte is nu een paar dagen in de buitenwereld maar Laura mist haar nog steeds hel erg. Ik droom continu dat het een grapje is en dat het allemaal niet waar is. Ik word er wel schijtziek van want ik droom het nu al drie nachten achter elkaar. Dan word ik wakker en dan zie ik Naomi naast me liggen. Colinda probeert Laura een beetje te troosten en spreekt haar toe. Nu heb je nog iets van was ik maar naar huis gegaan. Maar dat is omdat je de nieuwe dingen die eraan komen nog niet ziet. Ik wacht af antwoordt Laura, verder voel ik me goed. Ik ben nu alleen een beetje verdrietig. Laura is van plan om nog zo’n drie maanden in Utopia te verblijven. Ook Colinda geeft toe iemand te missen, echter is diegene nog wel in Utopia. Ondanks hun strubbelingen mist ze Patrick toch wel een beetje. Zou ze vandaag wederom een poging doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 18:34

    Colinda! Houd s.v.p. de eer aan jezelf. Loop die nare man niet steeds achterna. Hij gaat zo zeker een spelletje met je spelen. Colinda tolereert alles, hij kan al zijn gal spuwen en uiteindelijk loopt Colinda hem weer achterna. Zo zal Colinda nooit geen respect van die Patrick krijgen.

    Een enorme (verknipte) man en weet zo iemand eigenlijk wel wat respect is?

  2. Denise at 14:06

    Ach laura ga dan naar huis,hoef je de ook niet temissen!!En colinda doe toch een je ogen open,wat moet je ermee zeg pff..je bent toch een volwasser vrouw,loop dan niet elke keer erachter aan.wat heb je aan die patrick..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *