Een verjaardagstaart voor Ivan

Een verjaardagstaart voor Ivan

Het kan niet op voor Ivan vandaag, na de wapens als verjaardagscadeautje krijg hij nu nog een verrassing: een verjaardagstaart!

Nicole loopt voorzichtig met een verjaardagstaart compleet met 27 kaarsjes naar Ivan die slapend op de bank ligt. Ze legt de taart voor hem op tafel en steek nog snel even de kaarsjes aan die uitgewaaid zijn. Chris heeft inmiddels het luchtalarm gepakt en laat deze loeien. Ivan schrikt wakker en er wordt gezongen door de bewoners. Je moet je kaarsjes uitblazen zegt Nicole vrolijk en een wens doen voegt LauraB daaraan toe. Ivan blaast vervolgens de kaarsjes uit en er klinkt een luid gejuich. Ivan bedankt de bewoners nog een beetje slaperig maar kan de actie wel waarderen. Nicole zegt tegen Ivan het was niet mijn idee en begint de taart te  verdelen. Er zijn drie smaakjes, slaagroom, mokka room of appel. Patrick komt ook nog uit zijn schuilplaats gekropen en geniet ook van een stukje taart. Leuke verrassing toch?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 03:01

    Nou die jonge fotografe mag er welnuit hoor
    Wat is dat een aanstelster( en dan bedoel ik niet haar spierziekte)krijg een steeds grotere hekel aan haar met dat namaak lachje en haar kijk mij eens wat ik doe en allemaal durf en zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *