Talpa was op zoek naar een gelovige

Talpa was op zoek naar een gelovige

Talpa was op zoek naar een gelovige, er is namelijk een mailtje uitgelekt van de redactie. Op verschillende forums voor gelovige mensen dook deze oproep op. Het moge dus duidelijk zijn waarom Gaby naar Utopia gekomen is… En even zoeken op de naam van de redacteur komt uit op een linkedin pagina, en deze redacteur werkt bij…. inderdaad: Talpa. We zullen de naam maar niet zichtbaar maken. Onderstaand screenshot is voldoende bewijs toch?

Verstuurde oproep door Talpa redactie:

Beste

Ik stuur dit bericht uit naam van de redactie van het dagelijkse tv-programma Utopia. In dit programma bouwt een groep van vijftien zeer diverse mensen, één jaar lang aan een compleet nieuw bestaan en hopen zij een ideale samenleving te creëren. Dit houdt in dat zij alle aspecten en levensstijlen van de huidige samenleving naar voren willen laten komen. Ook het geloof zal hierin een belangrijke rol spelen.

De inwoners zijn erg geïnteresseerd in andere levensstijlen en hopen hier ook van te kunnen leren. Met alle experimenten en ideeën die zij opdoen hopen zij uiteindelijk de ideale samenleving te vormen. Wij als redactie moedigen dit ook aan, en willen ook helpen om het begrip zo te vergroten. Een ideale samenleving is in onze ogen en in die van de bewoners niet compleet zonder een gelovige medebewoner. Daarnaast is dit een geweldige wijze om het woord van God te verkondigen.

Wij willen inventariseren of u bent geïnteresseerd om deel te nemen aan het programma of wellicht kent u iemand?

Hopelijk kunt u ons op weg helpen.

U kunt ons bereiken via de mail of op onderstaand nummer.

Met vriendelijke groet,
Redactie “Utopia”
035*******
06 ********

Rachel P****
Redacteur

Screenshot redacteur die het mailtje gestuurd heeft. Werkzaam bij Talpa. We hebben de naam en hoofd van deze redacteur onherkenbaar gemaakt wegens privacy.

Redacteur Talpa

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Mikey at 11:05

  Jeannet, volgens mij is zij Protestants en bid niet met een rozenkrans…dat is voor de Katholieken.

  Maar ik geloof dat Rienk zeker wel gelijk had over dat de regie ruzie aangemoedigd.
  JdM kan wel zeggen van niet…maar hij is in zijn 1e leugen ook niet gebarsten.
  Het wordt zeker gemanipuleerd en gestuurd….net als deze Godsdienst fanaat…!

 2. rick at 23:51

  heeft toch niets met doorgestoken kaart oid. te maken, zoiets noemen ze gewoon werven/selecteren en een wervingsveld verbreden onder verschillende bevolkingsgroepen.

 3. Sonja Hiemstra at 21:37

  Ideale samenleving met gelovigen aan Jezus en Allah, nou nog een boeddhist en een hindoe erbij, hihihi geef mij maar een idealist als Nicoline met brains en talent.
  Elke zondag kerkdienst pfffffffffffffffff, niet te geloven 🙂

 4. anneke at 20:43

  Daar zaten ze volgens mij niet op te wachten.
  als ze der eigen maar rustig aan doet en niet elke keer vader erbij betrekt dan heb ze daar geen leven

  • Jeannet at 21:01

   Precies Anneke! Die Gaby is wel een beetje te gelovig. Bij alles wat ze zegt en doet is het steeds “Vader”….. stel ze laat zich mettertijd in Utopia “los” in een relatie….. Hoe vaak zou
   ze dan nog refereren aan “Vader”, of gaat ze dan een rozenkrans bidden ter vergiffenis…..
   Het zal mij allemaal nog benieuwen…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *