Eerste nieuwe bewoner van Utopia 2015

Eerste nieuwe bewoner van Utopia 2015

Nu Vanessa, Nicoline en Charlotte Utopia 2015 verlaten hebben was het natuurlijk wachten totdat er een nieuwe bewoner het Utopia terrein op zou lopen. En vandaag is het dan zover, de eerste nieuwe Utopia bewoner van 2015 arriveert, Gaby genaamd!

Gaby komt door de poort naar binnen gelopen en Mark ziet haar als eerste. Hij gooit haar kist in de kruiwagen en ze lopen samen naar de loods. Enthousiast begroeten de bewoners Gaby en dan is het tijd voor een voorstel ronde. Ze is 18 jaar en heeft een Surinaamse afkomst. Ze komt uit de buurt van Culemborg dichtbij Utrecht. Geloof is belangrijk voor Gaby, God houdt van jullie en van iedereen op de wereld voegt ze eraan toe. Ze doet mee aan Utopia om anderen haar geloof te laten zien. Ook kan ze wat betekenen in Utopia, ze geeft namelijk dansles. Ook was ze in de buitenwereld bezig met een kappersopleiding. Verder werkt ze graag en zit niet stil. Ze is bi geweest maar viel meer op meisjes. Ze had een vriendin maar van haar geloof mag dat eigenlijk niet. Haar moeder en de kerk kwamen er vervolgens achter en dat botste. Uiteindelijk heeft God haar dan van genezen. Dan is het tijd voor een rondleiding en Laurab neemt deze taak op zich. Ook wordt haar slaapplaats bekend, dat zal in de groene kamer worden. Daar gaat Laura het gesprek aan en vraagt of ze verliefd zou kunnen worden in Utopia. Ze sluit dat niet uit… Zal Laura een oogje hebben op haar? Uiteraard wensen we Gaby veel succes met haar verblijf in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  • yvon at 20:56

   Aanvulling: Dit is een protestante tante en Deze noemen zich christenen. Zieltjes winnen, en Angst is de drijfveer, dat je anders niet bij Jezus en God in de hemel komt na je dood.
   Katholieken zijn wat toleranter en vertonen minder Jehova getuige en sekte gedrag!

   • Yvon at 21:29

    Hoorde net uit haar eigen mond, dat ze Pinkster (Pinkstergemeente) evangelisch is van
    geloof! dit valt onder het protestantisme!

    betekent o.a. : Alle pinksterchristenen geloven in Jezus Christus, die door God de Vader is gezonden om mensen te redden van de consequenties van hun zonden.
    Op de Pinksterdag deed Hij de Heilige Geest over Zijn volgelingen komen (de doop in de Heilige Geest).Verder geloven Pinksterchristenen in de Bijbel als het van God gegeven Woord (zeg maar: boodschap) aan alle mensen. 

    Evangelisatie is de onder christenen gangbare term voor het verbreiden van het geloof onder ongelovigen. Het woord is verwant aan het woord evangelie, wat zoveel als ‘blijde boodschap’ betekent.

    Nou, dan weten we genoeg!

 1. Jeannet at 18:03

  De voorlaatste inwoner was Naomi, ik dacht 19 jaar. Nu dan die
  Gaby, 18 jaar ! Wat is de leeftijd van de volgende inwoner/-ster: 17 jaar (met toestemming van de ouders). Het moet niet gekker worden. Zelf had ik liever gezien dat er wat oudere personen in zouden komen. Ouder maar ook wijzer, want wat er nu in zit, is muv enkelen nog steeds kinderlijk!

  Gaby: 1 jaar kappersopleiding en dan er iets mee willen doen…? Ze had beter haar opleiding af kunnen maken. Sorry als ouder zou ik mijn kind van die leeftijd niet “loslaten” in Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *