LauraB wil de woonkamer stylen

LauraB wil de woonkamer stylen

LauraB lijkt er weer zin in te hebben er helemaal voor te willen gaan. Zo zal ze de patatkraam van Mark gaan stylen en de kleurtjes gaan regelen. Ook komt LauraB nog even op het idee om iets met de woonkamer te doen…

LauraB vindt namelijk dat de loods ook wel eens gestyled mag worden. De interieurstyliste ziet het al helemaal voor zich. Stel je dus voor dat hier zo’n vintage kleed op de grond ligt met zes van dit soort banken eromheen hebben, gave robuuste tafel en dan warme kleuren als accessoires. Oranje en rood bijvoorbeeld dat is echt heel leuk zegt LauraB enthousiast.  Na de slaapkamers is nu dus de woonkamer aan de beurt… Ivan vindt het blijkbaar ook wel een leuk idee want hij kijkt samen met LauraB op de laptop naar wat leuke betaalbare dingen om alles aan te kleden. Maar krijgt LauraB de rest ook mee om de woonkamer te stylen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 19:38

  Anneke en Jeannet kijken jullie wel goed
  Ze hebben allemaal 2500 euro gekregen voor het nieuwe jaar van Utopia ..daarom kunnen ze zelf beslissen wat ze de mee gaan doen.

 2. anneke at 18:24

  Misschien heeft Mark nog wat geld achter de hand (achter gehouden)
  Als er niks in de kas zit ga dan voor het eten ga niet voor een kleed of weet ik wat je als luxe wil hebben ik zie het als het zo door gaat niet lang duren.
  En waarom is er nu geen geld ingebracht

 3. Jeannet at 18:13

  Tja…… LauraB een geval apart, veel plannetjes en ook weinig afmaken uiteindelijk.

  Tevens is ze en zij niet alleen! niet verantwoordelijk met het uitgeven van geld. De kas van Utopia is toch leeg (tenminste dat begreep ik uit eerdere berichten) Wilco wou hout bestellen (van welk geld?) Laura wil heel veel: Vintage kleden, andere banken, verf voor de frituurwagen (van welk geld?). Oh ja die frituurwagen 2000 Euro (weer de vraag van welk geld?). Of kan onze “super” boekhouder Mark, dusdanig toveren met getallen, dat die uitgaven verantwoord zijn?

  Laat LauraB maar eens eerst na gaan denken hoe ze geld kan gaan verdienen, dan kan ze nadien gaan stylen naar lieve lust, maar eerst geld, dan uitgeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *