Patatkraam in Utopia

Patatkraam in Utopia

Bezoek in Utopia, er komt een auto met een patatkraam het Utopia terrein op gereden. De bewoners hebben namelijk een patatkraam gekocht voor zo’n 2000 euro…

De bewoners hebben besloten dat bij evenementen en de Utopia markten de patatkraam ook voor inkomsten zal gaan zorgen. Wilco probeert bij de verkopers nog iets van de prijs af te krijgen. Hij noemt een prijs voor 1750 euro maar ziet al aan het gezicht dat het moeilijk gaat worden. De eigenaar zegt dan ook dat hij niet lager kan en wil met de prijs. Uiteindelijk wordt Mark de eigenaar van de frietkraam. Iedereen komt al snel kijken naar de nieuwe aanwinst. We missen alleen mijn auto waarmee wij heb weg konden rijden zegt Gio lachend. Dan wordt al snel de kraam van binnen bekeken. Er moet her en der nog wel wat gebeuren, zo is de vloer niet helemaal optimaal meer. Ook LauraB wil graag iets betekenen, en vraagt aan Mark of zij mag meedenken over de kleuren van de kraam. Mark antwoordt enthousiast ja, kicken! Is de patatkraam een vervanging van de keuken van Vanessa?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 14:02

    Ja hoor.Ook LauraB wil graag iets betekenen,voor de patatkraam natuurlijk ze bemoeid zich weer eens der mee ze maakt toch niks af die Laura B. wordt een beetje moei van dat meisje.

    • David Brigham at 16:52

      En niet alleen van Laupie. Is er nou ooit een pizza verkocht uit die pizza-oven?? Ze zijn goed in het bedenken van steeds nieuwe wilde plannen en in geld uitgeven, maar afmaken van plannen, praktische dingen doen (koken, wassen, schoonmaken, etc, zoals Vanessa deed), en normaal gestaag geld verdienen (zoals Nicoline and Charlotte deden), daar ontbreekt het aan bij bijna allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *