Joey en LauraB zijn Patrick meer dan zat

Joey en LauraB zijn Patrick meer dan zat

Joey en LauraB zijn Patrick meer dan zat, als de twee knuffelend in de keuken staat lucht LauraB haar hart.

LauraB zegt dat ze de zenuwen krijgt van Patrick. Hij ging gisteren een gesprek met mij aan. Maar ik heb toen gezegd, Pat ik ga stoppen met dit gesprek want ik krijg er een heel naar gevoel van. Ik zat gewoon rustig te tekenen, helemaal happy. Krijg ik in één keer weer zo’n gesprek waar ik niet eens weet waar het over gaat. Ik kreeg er bijna hartkloppingen van. Joey vindt na het aanhoren van dit verhaal dat LauraB maar naar Colinda moet gaan. LauraB antwoordt dat dat geen zin heeft. Colinda was bij dat gesprek aanwezig, ook heeft ze gevoelens voor Patrick. Hierdoor ziet ze niet alles even helder meer… Ook Joey geeft te kennen dat hij zenuwachtig van het gedrag wordt wat Patrick vertoont. Gisteren liep ik een beetje verbaasd naar buiten met de gedachten van hoe heb ik mezelf nu geestelijk laten verkrachten. Als het nog één keer gebeurd dan scheld ik hem helemaal verrot. Dan hoeft hij mij niet meer aan te kijken of tegen mij te praten. Dat zoekt hij het zelf maar uit, in zijn eentje…
 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Sonja at 13:57

    Het is ook te gek voor woorden ; die Patrik daar word je ook gek van ., alles draaid om hem
    En dan die ruzie’s , het begind mij als kijker behoorlijk te irriteren ; Die had er uit gemoeten dan had de zweer weer positief kunnen worden ,

  2. Ruud at 13:58

    Laura B ik wordt ook een beetje moe van je meisje je l*lt met iedereen mee en je stookt ook de boel een beetje/veel op ,,,,,,,,ga eens wat zelf doen daar in Utopia je doet dingen van andere mee te helpen maar maakt niks af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *