Vanessa weg en er wordt eten besteld

Vanessa weg en er wordt eten besteld

Vanessa is een paar uur weg uit Utopia, de vrouw die zo’n beetje alle huishoudelijke taken tot zich nam. Zo wasde zij, kookte zij en ruimde op. Echter is dat nu niet meer zo en dus zal het op de bewoners aan gaan komen.  Nicole richt zich op de was en als Ivan dat ziet zegt hij sarcastisch alles goed Vanessa? Nicole kan er niet zo om lachen… Ook het eten, wie gaat dat nou toch doen? Colinda en Gio hebben aangeboden vanavond te koken… Echter wordt het al snel “makkelijk koken”…

Colinda en Gio zijn bezig geweest met koken, echter was het maar voor korte duur want uiteindelijk wordt er maar eten besteld.  Eerder opperde Gio al het idee maar Ivan was erop tegen. Als je zegt dat je zal koken dan ga je ook f*cking koken, dus niks bestellen! Gio zegt er verder niets meer over. Mocht het te weinig zijn zal hij er ook nog wel pasta bij maken. Uiteindelijk komen de twee koks erachter dat het toch echt te weinig is. Colinda overtuigd Ivan dat het nooit genoeg is voor 15 mensen en dus er maar eten besteld moet worden. Gio gaat aan de slag en begint rond te bellen, na 45 minuten lukt het dan eindelijk, het eten is besteld! Zal er voortaan veel eten besteld worden nu Vanessa er niet meer is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Angelique at 09:22

  Grappig. Wordt er 1 dag eten besteld gaan we er meteen van uit dat dit elke dag gaat gebeuren. Moet ik eerlijk bekennen dat hoe verschrikkelijk Vanessa ook was zij wel het huishouden deed. Ik denk dat ze gewoon even moeten wennen. Nu de 2 ergste eruit zijn irriteer ik me nog aan 2 mensen. Colinda en Patrick. Nu moeten we weer elke dag gaan kijken hoe die ruzie maken en weer uitmaken dag erna weer goed maken en dag weer erna begint het overnieuw. Pff de tweede Billy en Ruud show. Daarbij ben ik erg verbaasd dat die Colinda er nog in zit. Wat heeft ze daar eigenlijk gedaan behalve readings houden en ruzie maken met Patrick? Dus wat gaan ze nu nog doen? Voor mij had ze mogen vertrekken.

 2. Jeannet at 20:12

  Het wordt tijd dat ze zelfvoorzienend worden. Dat ook is toch de opzet van Utopia……! Je kunt alles wel uitbesteden: was door een wasserette/stomerij. Iedere dag eten bestellen. Dan nog het prijskaartje wat daaraan hangt. Dat is dus onverantwoord. Vooral nu inderdaad de inkomsten die door Vanessa, Nicoline en ook door Charlotte werden gegenereerd, nu weg vallen.

  Het wordt tijd dat de personen daar eens volwassen worden. Allen zijn de 20 jaar gepasseerd, m.u.v. Noami, die naar ik meen 19 jaar “oud” is.

  Volwassen worden, eigen verantwoordelijkheid nemen. Dat is nu een positieve must nu mama Vanessa weg is!

  Dus was voortaan, niet alleen Nicole, maar allen, (wisseldienst) en schaf een goed kookboek uit: simpele basistechnieken, zo een boek als van de vroegere “spruitjesacademie 🙂 en ga daarmee aan de slag (dus absoluut niet iedere dag eten bestellen!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *