Kleine Utopia nieuwtjes: 2 januari 2015

Kleine Utopia nieuwtjes: 2 januari 2015

Momenteel vinden er velen kleine gebeurtenissen plaats in Utopia. Hieronder zullen we het een en het ander op een rijtje zetten zodat je niets van het laatste Utopia nieuws hoeft te missen! Grotere gebeurtenissen zullen we uiteraard ook plaatsen in een nieuw bericht.

 • Wilco probeerde vanmorgen de andere bewoners wakker te maken, tijd om wat te gaan doen! Chris oppert het idee om elke ochtend een half uur techno te draaien. Dan is iedereen zo wakker en kan huishoudelijke taken gaan doen.
 • Over huishoudelijke taken gesproken, de bewoners zijn zoekende sinds Vanessa Utopia verlaten heeft. Zo stond Colinda de vaatwasser in te ruimen met veel kabaal. En de was moet voortaan ook zelf gedaan worden, dat is wennen!
 • De kerstspullen zijn opgeruimd, Chris en Ivan hebben er veel lol mee gehad en er zijn aardig wat lampjes gesneuveld.
 • Wilco heeft met een leverancier gebeld voor houten balken, echter weinig succes hij gaat verder zoeken.
 • Joey zet een kunststof kastje in elkaar, echter met handleiding lijkt dit ook moeilijk te zijn…
 • Laura besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten nu haar vriendin Charlotte naar huis is. Ze stort zich samen met Naomi op het opruimen van de kerstspullen. Als de dames pauze nemen gaat Laura op bed zitten. Ze kijkt naar de foto’s van Charlotte en krijgt het dan toch weer even moeilijk…
 • De boodschappen zijn binnen gekomen, hoe wordt dit betaald? Gio heeft immers het prijzengeld gewonnen. Colinda heeft ook veel wijn ingeslagen…

Kleine updates zullen we hier plaatsen, kom dus regelmatig even terug! Of hou Twitter en Facebook in de gaten zodat je niets hoeft te missen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 14:05

  Anneke ze hebben allemaal 2500 euro gekregen voor het nieuwe jaar van Utopia ..daarom kunnen ze zelf beslissen wat ze de mee gaan doen.

  • Yvon at 15:40

   Patrick heeft al een erotisch kaartenspel gekocht van de te besteden 2500! #UtopiaNL.
   Ik kan me voorstellen dat Nicole en Laura B hem niet op de slaapkamer willen. Snel eruit stemmen die vent In februari 2015

 2. anneke at 13:55

  Verwachten ze nu echt dat Giorgio de boodschappen gaat betalen ze hebben zelf ook een lekker bedrag gekregen..
  Ja dat zal wennen zijn nu hun was niet meer gedaan word, ze zijn volwassen genoeg om het zelf te doen er is toch wel iemand die kan koken en een stommeltje kan draaien
  Wilco wil balken hebben bestellen ze niet meer bij hun bedrijf die het altijdt dan.
  Hoeveel is nu het begin capitals wat er in de kas zit

  • David Brigham at 16:58

   Naast die 2500 individueel zou het verdubbelingsgeld (24000) in de staatskas moeten zitten – maar wellicht komt dat pas als de nieuwe bewoners er zijn?? Zou wel zo fair zijn, anders jassen ze het er even door zonder de stemmen van de nieuwelingen. In dat geval zouden ze nu even zonder kasgeld zitten. Wel gek dat die balken niet meer bij de sponsor gehaald worden??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *