Heeft Naomi gevoelens voor Gio?

Heeft Naomi gevoelens voor Gio?

Laura ziet een vonk ontstaan tussen Gio en Naomi. Daarom besluit ze in gesprek te gaan met Naomi en het eens na te vragen… Zou ze gevoelens voor Gio hebben?

Ik hoop dat er een leuke jongen in komt zegt Laura tegen Naomi in de keuken. Een maand geleden had ze met haar gewed dat Naomi binnenkort seks zal hebben in Utopia, maar de blondine ziet dat nog niet zitten. Maar Laura vraagt nog even door, denk je dat er een kans is dat jullie gaan zoenen? Naomi schud nee met haar hoofd en lijkt verlegen te worden. Hij probeert het wel. Bij mij en Lot begon het ook met stoeien gaat Laura verder. Naomi vertelt verder dat ze qua persoonlijkheid wel op Gio zou kunnen vallen. Zal er iets ontstaan tussen die twee? En hoe zou Isabella dat vinden?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 20:30

  Hij kan dit niet maken en ik begrijp die meiden ook niet dat ze met hem wat willen beginnen ja misschien alleen om dat hij wat extra geld heeft of Laura gaat weer stoken

 2. Jeannet at 18:38

  De uitspraak: “hij probeerde het wel……!”. Ik ken de live streams niet, maar ik hoop zeker dat Gio niet het onfatsoen in zijn lijf heeft iets met Naomi te beginnen. Héél oneerlijk tegenover Isabella. (dan vergeet ik even gemakshalve wat hij Samantha flikte….).

  Gio nu ben je nog de Utopiaan van 2014. Puur omdat de fans van Isabella dit zo wensten. Vergeet dit niet. Als je iets met Naomi zou beginnen moet je je ENORM schamen. Dan wordt je door de fans “uitgekotst”. Jouw mede Utopianen hebben al niet veel met je op, dat werd al wel bewezen door de voorvallen tijdens de stemming.

  Gio, gebruik je hersens !!

  • Martin Letwory at 12:19

   HIJ geverbreukt altijd een politiek antwoord om er om heen te draaien het zal ten eerst niet netjes zij tegen over isabella ten tweede als hij echt van haar houd had alang utopia verlaten denk ik maar gevoelens kunen niet sturen helaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *