LauraB in conflict met Patrick

LauraB in conflict met Patrick

Patrick heeft zich terug getrokken in de koeienstal, hij heeft daar een bedje gecreëerd enkel als rust plaats. LauraB vraagt voor de zekerheid of Patrick nu nog bij hun slaapt of naar het andere plekje verhuist, en wil een aantal spanningen weg te nemen.  Al snel ontstaat er een conflict.

Als Patrick binnenkomt spreekt LauraB hem aan, ze zegt ik heb sterk de indruk dat je niet bij ons wilt slapen en dat je mij niet mag. Ik ben eerlijk gezegd die spanningen beu en dacht misschien is het beter als je terug gaat naar je oude bed. Mijn oude bed is de bank antwoordt Patrick.  Ik ben niet diegene die gespannen is. Oké prima antwoordt LauraB dan wordt ik gespannen van jou, ik vind het niet fijn en gezellig. Patrick sluit zich daarbij aan, ik wil best met je het gesprek aan. Nicole hoort het en helpt LauraB een beetje. Weet je wat het is Patrick, dit hadden we al een klein beetje voorspeld. We waren hier al bang voor en je ligt nu wel bij ons op de kamer. Nou dan ga ik toch antwoordt Patrick, dan kun je ook verzoeken wil je alsjeblieft even gaan. Dat is een heel andere manier. Nu begrijp ik ook waar het om draait, het werkt niet als je op mij af komt stormen. Ik ben nu het kippenhok aan het doen en ga niet naast Wilco liggen. Dus ik ga gewoon op de bank liggen. Begrijp je me nu een beetje vraagt LauraB. Ik begrijp jou de laatste tijd sowieso niet antwoordt Patrick. Nicole gaat naar buiten, ze lijkt er klaar mee te zijn. LauraB gaat nog even verder en zegt dat het er momenteel niet zo positief uit ziet wat hij allemaal doet. Doe je ding maar niet bij ons in de kamer. Ik krijg een knoop in mijn buik van jou. Patrick antwoordt dat ook te krijgen. Je bent veel te veel met jezelf bezig. Prima antwoordt LauraB. Draai alles maar om prima. Ivan gaat er wat sarcastisch mee om en LauraB benadrukt dat ze echt klaar is met hem. Ik heb vaak genoeg gepraat, al meer dan dat ik met hem wilde. Op dit moment is mijn grens even bereikt. Nicole is weer terug, ze was even weg gelopen voordat ze zich niet meer in kon houden. En LauraB legt uit wat er gebeurd is. Ivan zegt wel medelijden te hebben met hem. Ik praat regelmatig met hem maar het is net alsof je tegen een muur praat. Je luistert en luistert en dan denk je je bent er en de volgende dag… Volgens Nicole luistert hij helemaal niet, en LauraB is blij dat Patrick niet bij haar meer op de kamer ligt. Waar zou Patrick vanavond gaan slapen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 19:50

    Wordt een beetje moei van de persoon Laura B ,,,ze denkt dat ze heel wat is dat meisje van 26 jaar ,,,wat heb zei nu mee gemaakt in de leven helemaal niks ……….Vanessa&Colinda en Patrick hebben dat al een keer tegen der gezegd dat ze met iedereen bemoeit …Laat der zelf eerst iets wat afmaken in Utopia ze loopt met iedereen mee en als ze iets doet maak ze het gewoon niet af……….deruit met dat meisje.

  2. Toke at 17:54

    LauraB, de meest onzekere persoon in Utopia. Heeft zich in de periode voor de verkiezing Utopiaan 2014 behoorlijk laten gebruiken door Joey. Gewoon zielig hoe ze maar aan z’n arm door de wei liep. Irritant persoon, met d’r Mona Lisa-lachje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *