Wapens in Utopia

Wapens in Utopia

Ja je leest het goed wapens in Utopia, gelukkig wel speelgoed wapens! Laura wordt naar de zenderkamer geroepen en gaat daarna richting de poort. Hier staat een grote doos, het lijkt een cadeautje voor Ivan te zijn.

De doos wordt uitgepakt en er komen al snel een aantal speelgoed wapens tevoorschijn. Nicole rent snel naar haar vriend want zij heeft dit voor hem geregeld. Er zitten in totaal 14 pistolen en één geweer in de doos. Nicole heeft dus ook aan de andere bewoners gedacht. Steeds meer bewoners komen kijken en met name de mannelijke bewoners beginnen enthousiast mee te helpen met uitpakken en spelen natuurlijk. Het geweer is natuurlijk voor Ivan en Nicole zegt dat ze vandaag oorlog gaan voeren! Echter wordt het geweer al snel ingenomen door de ex militair. Ivan is erg blij met zijn cadeautje en al snel wordt het een drukke bedoeling in de loods. Er wordt een hoop plezier gemaakt met de wapens. Echter doet niet iedereen mee, Patrick heeft zich terug getrokken in de koeienstal en doet ook niet mee met oorlog voeren en houd zich bezig met de koeien. Ook Chris blijft op de bank zitten, hij nuttigt wat eten. Één ding is zeker Ivan is zo blij als een klein jarig kind!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Niek at 20:11

    Je kunt hier wel echt een mooi paintbal- of lazerveld opzetten. Lijkt me een betere investering dan speelgoed pistooltjes.

  2. Jeannet at 16:46

    Dit is weer een geldverspillende actie van Nicole.

    Ze is toch beroepsmilitair geweest….. althans “chauffeur”, ik denk dat die speelgoedgeweren aangeschaft zijn, door een trauma van Nicole. (in het leger enkel chauffeuse te zijn geweest).

    Ze gedragen zich met deze speelgoedgeweren als een stelletje kinderen. Heb hier even geen woorden voor en zal het maar bij dit commentaar laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *