Patrick verlaat de loods

Patrick verlaat de loods

Patrick is na het conflict met Colinda er helemaal klaar mee. Hij pakt zijn kist, een deken en wat eten bij elkaar. Hij verlaat de loods en gaat weer richting de koeienstal.

Eerder heeft hij al gedreigd zijn 24 uur aan te vragen maar lijkt dat nog niet te doen. Hij besluit zich even terug te trekken, zoals we dat wel gewend zijn. Als Patrick zijn spullen gepakt heeft komt hij  Chris tegen en zegt dit is 3.0, 2.0 is nu om. In de koeienstal wordt hij begroet door de koe. Ha nieuwsgierig aagje, ik kom logeren vindt je dat goed? Mensen zijn gek, knettergek. Patrick gaat zijn spullen klaar leggen en zal dus de komende nacht of nachten in de koeienstal verblijven. Zou Patrick op deze manier aandacht zoeken? Of is hij zichzelf een beetje zat?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. nathalie at 18:35

  Alsjeblieft, die man moet eruit!!! Vlekken in mijn nek en bulten op mijn arm krijg ik van die man. Alleen maar op zoek naar aandacht, vreselijk wat een nare vent. Als hij op tv verschijnt zapp ik direct even door. Kan m niet meer uitstaan gewoon. Hoop dat hij bij de vlgd nominaties zijn spullen kan pakken.

 2. Jeannet at 16:28

  Precies Toet: kort en krachtig: “wij zijn hem zat”.
  Arme koeien, zo naarling als medebewoner in de stal.
  Hopen dat het hard gaat vriezen,….Patrick flink iets oploopt….. en dan DAG Utopia.

  (Zelf zijn 24 uur aanvragen zal hij beslist niet doen, zoals ik al zei in een eerdere reactie: hij is veel te graag in Utopia. Alleen daar (moeten ze) wordt hij getolereerd), buiten Utopia, in de Maatschappij is er geen plaats voor zo’n personage’s (daklozencentrum), zelfs zijn kinderen kotsen hem uit (dat zegt genoeg!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *