Een goed gesprek tussen Gaby en Laura

Een goed gesprek tussen Gaby en Laura

Gaby kwam met een doel, haar verhaal en het geloof overbrengen bij andere bewoners. Nou dat is wel gelukt, maar ook vandaag blijft Gaby het weer over het geloof hebben. Ze gaat het gesprek aan met Laura, waar ze vanmorgen voor nog aan het bidden was…

Laura heeft wel vraagtekens over het woord God, zie jij mij al naar de kerk gaan? Nou antwoordt Gaby als je mij had gezien toen ik 16 was en nog niet met God in aanraking was geweest zou je nu niet denken dat ik naar de kerk zou gaan. Ik ben niet zo sterk, dat komt door God. Laura twijfelt er toch een beetje aan, is dat je niet aangepraat? Gaby antwoordt dat haar geloof zo diep bij haar gaat dat dat niet het geval is. Laura zegt het wel cool te vinden, het is weer eens iets anders.

Dan gaat het gesprek al snel over het vallen op vrouwen. Laura zegt dat zij geloofd zo geboren te zijn. Ja dat is ook wetenschappelijk bewezen antwoordt Gaby. Maar toch vindt Laura het wel apart dat Gaby niet meer op vrouwen valt. Heb je nooit meer gevoelens voor vrouwen? Jawel zegt Gaby, dat gevoel is er nog steeds maar God vervult mij met een gevoel dat ik daar niet aan hoef te denken. Het gesprek gaat zo nog even door maar de dames lijken elkaar te respecteren.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 13:45

  Het geloof gebruiken mensen vaak Onbewust om zichzelf op het rechte pad te houden
  En zoals bij Gaby al gebeurde niet meer met de nek aan gekeken worden.
  Ze moet nu iedereen bekeren om niet in verzoeking te raken en omdat ze slecht om
  kan gaan met een andersdenkende.
  Het is en… en. haar persoonlijkheid en het geloof. Het is een dominant, dwingend
  Agressief meisje, die zich verschuilt achter het geloof.
  God houdt van jullie, daarmee plaats ze de bewoners in de rol van kinderen.
  Het is een stalker en invuller en ik weet wat jullie nodig hebben. Ze geeft ongevraagd
  En luistert en vraagt niet naar wat anderen wel of niet geloven.

  Ik ben heel benieuw hoe ze de bewoners dit varkentje aan wassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *