Gaby bid voor Laura

Gaby bid voor Laura

Gaby heeft de eerste nacht in Utopia weer overleefd, ze was er al vroeg bij. Ze zat om half 9 al buiten te bidden…

Gaby bid voornamelijk voor Laura, zij viel eerst ook op vrouwen en hoopt door haar gebed Laura ook te kunnen genezen. Ze geloofd namelijk dat god haar ervan genezen heeft. Ook ziet ze dat Laura veel pijn heeft dat Charlotte definitief Utopia verlaten heeft. Vader, ik bid voor het hart dat verscheurd is van Laura door het verlies van haar vriendin. Het lijkt erop dat Gaby Laura graag wil helpen op haar manier. Maar zit Laura op deze manier van hulp wel te wachten?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. lol at 16:25

    ik ben zelf niet heel erg gelovig, mar vind het erg lief van haar hoe graag zij mensen wilt helpen ook erg fijn dat ze het geloof van anderen respecteerd. Ik begrijp al dat negatief commentaar niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *