Gaby wil elke zondag kerkdienst

Gaby wil elke zondag kerkdienst

We blijven er maar over schrijven, over de gelovige Gaby. Haar doel om het geloof meer naar voren te brengen is in ieder geval gelukt! Zojuist liep ze nog biddend over het Utopia terrein rond maar heeft net een gesprek gehad met Chris. Gaby heeft namelijk een ideetje…

Gaby vertelt aan Chris dat ze elke zondag een kerkdienst in Utopia wil gaan organiseren. Om dit te verwezenlijken is er natuurlijk wel een pastor nodig en zal daar morgen voor gaan bellen. Gaby hoopt dat het wellicht aanstaande zonder al zou kunnen. Chris lijkt aanstaande zondag niet zo’n goed idee. Ivan is namelijk op zaterdag jarig en er zullen waarschijnlijk weer wat drankjes in gaan. Zondag zal dan waarschijnlijk een brakke bedoeling zijn in Utopia. Zal het Gaby lukken om een kerkdienst te regelen en ook nog op elke zondag?

Laura en LauraB lijk en er een beetje klaar mee te zijn. Ze hebben voldoende over God en geloof gehoord. Ze hopen dat ze er niet te veel over door blijft gaan… Nicole vraagt sarcastisch of er volgende week een downy het Utopia terrein komt opgelopen. Chris heeft Gaby ook nog even geholpen, hij heeft een kruis op het dak van de patatkraam getimmerd. Wilco kan er wel om lachen, net als de andere bewoners. Maar hij adviseert Chris om deze toch maar weer te verwijderen…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. dorina at 07:27

  Spoort die gaby wel? Is er nou geen een die haar hier over durft aan tespreken. Ze hebben allemaal een grote bek. Waar is talpa mee bezig.

 2. dogfan at 01:54

  dit is niet normaal meer ,lijkt wel gehersenspoeld, moeten ze straks allemaal bij de sekte aansluiten ,ik heb niks tegen geloof maar als het zo hysterisch gebracht wordt ,niet normaal

 3. dogfan at 01:46

  ieder zijn ding en respect voor iedereen ,maar ze moeten mij ook geen geloof door mijn strot duwen ,zou er ook snel mee klaar zijn als ze zo opdringerig wordt

 4. Sonja Hiemstra at 23:50

  Mijn hemeltje, een godsdienstige in Utopia, dat wordt me wat………. Elke zondag kerkdienst wil ze ook nog, hihihi, ze wil vast het losbandige stelletje Utopianen bekeren. Dat gaat haar niet lukken, ze hebben er nu al genoeg van en gelijk hebben ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *