Gaby loopt biddend over het Utopia terrein

Gaby loopt biddend over het Utopia terrein

Nieuwe bewoonster Gaby is inmiddels enkele uren binnen, ze heeft al verschillende praatjes gemaakt met de bewoners en lijkt redelijk gesetteld te zijn. Ze is erg gelovig en dat is ook wel merkbaar ze liep namelijk biddend over het Utopia terrein.

Gaby loopt wat mompelend rond en zegt wat is uw volgende stap hier in Utopia? Hoe ziet uw planning eruit? Of is het allemaal een verrassing vader? Daarna loopt Gaby met haar bijbel richting het kantoor. En daar gaat het bidden verder, Vader er zijn hier spirituele dingen, vader. Die hier ook gebeuren, vader. En ik bid vader ook voor iedereen die in Utopia is, vader. Dat ze aangeraakt worden in uw naam Vader. Vader u bent zo groot, zo goed. U doet alles in en op uw timeing. Vader ik bid ook vader dat hun harten geraakt zullen worden. Door de dingen die u gaat doen en niet de dingen die ik ga doen vader. Vader weer hou mij daar ook van. Dat ik niet mijzelf euhh dingen aan mijzelf ga doen. Vader het u die rent naar hun, het is u die zoekt naar hun. Ik bid vader in de  naam van Jezus. En zo gaat het verhaal nog wel even door wat in onderstaand filmpje terug gekeken kan worden. Hoe zullen de bewoners het vinden? Blijven ze de extreme aanwezigheid van het christelijk geloof respecteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Denise at 23:47

  O vader waar komt dit vandaan!o vader verlos me van dit gespuis..o vader bidt voor me..ooo vader zal bijna een heilige worden.VADER DIT IS TOCH GIEREN EN BRULLEN.HAHAHA..VADER HOE VERZIN U DAT!!!

 2. lena at 23:14

  Ohh vader waar is dat mens ontsnapt. Geloven is 1. Maar zij hoort in een gesticht. Ohhh vader dit wordt geweldige amusement voor mij oohhh vader dank u. Oooh vader wacht met haar naar een gesticht te sturen. Dit wordt lachen ohhh vader.

 3. Petra at 22:46

  Pfff, iedereen mag natuurlijk geloven wat hij/zij wil, maar het geloof van Gaby wordt wel extreem geuit zèg! Ik ken vrij veel gelovige en kerkelijke mensen, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Op het hysterische af:ik zou er stapelgek van worden.

  • Jeannet at 22:54

   Precies Petra, dit is op de rand van het hysterische. Geloven is mooi, maar dit neigt naar een extreme vorm! Nu snap ik denk ik de ouders (eerst niet), waarom ze een 18 jarige dochter “loslaten” in Utopia. Ik denk dat de ouders hopen dat Gaby wat genormaliseerd in het geloof weer terugkeert in onze beschaafde wereld.

 4. Toet at 22:40

  Lekker zo gelovige.Die hebben het achter de elleboog.Nou dat gaat wat worden .Ik zie het gezicht van iwan al voor me dit wordt gieren en brullen.Nou ga ik zeker kijken.Ik voorspel dat die binnen een week met Laura in bed slaapt.De mol weet echt wel wie er in gaat en waarom.

  • Jeannet at 22:56

   Ja Toet, dat wordt inderdaad spannende TV ! Christendom tegenover de Islam. Inderdaad ik denk dat John de Mol hier een hele bewuste keuze heeft gemaakt. Ben benieuwd, maar het zal nog wel menige discussie opleveren tussen Ivan en Gaby….. ben benieuwd. Vader sta mij bij tijdens het TV kijken 😉

 5. anneke at 22:16

  Dat kan wat worden dat ze elke keer dat Vader dit en Vader dat ik denk niet dat de mede UTOPIANEN der erg blij mee zullen zijn met haar sorry dat ik geloofige tegen me krijg maar ik zal gek worden van haar,

  • Jeannet at 23:00

   Lol, ik denk niet dat de mede Utopianen zich snel gek zullen laten maken door die Gaby.
   Ik denk dat die Gaby wel helemaal door zal draaien. Tja dan heb ik niet eens medelijden, ze is er vrijwillig in gegaan. Alles wat daar binnen Utopia gebeurt, is verre van wat gelovigen nastreven. En dan zo’n meisje als die Gaby die helemaal buitensporig het geloof aanhangt. Tja…… die zal met beide benen op de aarde terecht moeten komen ……

   Wordt spannend zo op TV ga het toch maar kijken. Sensatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *