Ivan boos op Wilco hij noemt hem kut dwerg

Ivan boos op Wilco hij noemt hem kut dwerg

In de loods is er een discussie gaande over schoonmaken, er wordt gesproken over het verhogen van beloningen maar de meningen zijn er nog een beetje over verdeeld. Uiteindelijk volgt er een uitbarsting van Ivan en een flinke scheldpartij.

Colinda denkt dat alles bij het oude systeem kan blijven. Alleen de keuken en vloer schoonmaken zou wel één of twee euro omhoog kunnen. Dat is veel meer werk dan de wc of de douche. Volgens Wilco gaat het uiteindelijk om diegene die hier particulier wat verdienen of diegene die bij de BV zitten. Volgens Nicole gebeurd er niets als er geen beloning aan schoonmaken verbonden zit en Colinda voegt daaraan toe dat er best een schoonmaakrooster ingevoerd kan worden. En volgens Nicole voelt niemand zich geroepen om schoon te maken. Wilco vindt het maar belachelijk en Ivan onderbreekt hem. Gozer a ls jij er een beloning voor wil, dan kun je dat vragen en kun je er een beloning voor krijgen. Wilco antwoordt het belachelijk te vinden dat onder andere hij wel alle verbouwingen doet en er continu mee bezig is. Mensen moeten het gewoon van nature uit doen. Laura hoort het ook en zegt dat altijd dezelfde mensen schoonmaken, daar zit niet iedereen op te wachten. Het is echt k*t werk en het houdt niet op. Wilco antwoordt dan maken we een rooster dan doen we het allemaal. Ivan en Laura zeggen allebei dat het dan toch niet gaat gebeuren. Volgens Ivan is daar meerdere keren mee geëxperimenteerd. Ik doe het sowieso niet, ik spendeer mijn tijd liever anders aan en er zijn mensen die het willen doen voor een beloning. Nicole vind een corvee rooster wel leuk maar is bang dat het niet gaat gebeuren. LauraB oppert het gewoon eens een week te proberen, mensen die tegen zijn komen er niet op. Volgens Colinda kan dat niet, je zet dan mensen uit de groep. Volgens Wilco is er een verschil, buiten wordt er niet betaald en binnen wel. Het systeem is zo niet kloppend. De discussie gaat nog wel even zoals in onderstaand filmpje te zien is.

Dan zegt Wilco iets verkeerds tegen Ivan, jij bent ook geen groepsman. Jij zegt al bij voorbaat dat doe ik niet. Nee dat klopt antwoordt Ivan ik doe andere dingen. Ik zet mijn energie ergens anders in. Hoe kun je nou tegen mij zeggen dat ik geen groepsmens ben?! Waar baseer jij dat op?! Ik moet mijn kwaliteiten gebruiken waar ik die gebruik! Ja antwoordt Wilco maar je leeft ook met zijn allen. Ja we leven met zijn allen gaat Ivan kwaad verder maar ik hoef niet alles te kunnen doen. Waarom ga jij niet schoonmaken? Hoe durf jij tegen mij te zeggen dat ik geen groepsmens ben?! Ben je gek geworden?! Alles wat ik tot nu toe heb gedaan is voor de groep geweest! Flikker op man! Volgens Wilco moet Ivan het niet zo zwaar op pakken. Ik pak het wel zo op gaat Ivan kwaad verder. Ik zeg het nog een keer, alles wat ik tot nu toe gedaan heb is voor de groep geweest mafkees! kut dwerg! Ik neem dit als beledigend op, nou moet je je bek houden en luisteren! Alles wat ik tot nu toe gedaan heb is voor de groep geweest. Daar heb ik me dan in vergist antwoordt Wilco. Dan moet je nu je bek houden antwoordt Ivan nog altijd kwaad. Ik ga nergens meer naar luisteren! Wilco wil gewoon als vrienden praten maar volgens Ivan zijn ze dat niet. Wilco biedt uiteindelijk zijn excuses aan, het was niet zo bedoeld. Ivan loopt weg, en smijt de deur dicht…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 16:39

    Wilco inderdaad houd je k*tkop! Ivan heeft gelijk.
    Ik moet eerlijk zijn. Mijn mening over Ivan wordt steeds positiever. Hij heeft ook sinds hij inwoner is van Utopia een persoonlijke groei doorgemaakt. Hij is gematigder geworden en hij wordt steeds meer een groepsleider.

    Hij heeft een positieve invloed en als het zo doorgaat wordt Ivan mijn Utopiaan 2015.

  2. anneke at 15:53

    Dat er elke keer ruzie is over schoonmaaken ruim toch elke keer je troep zelf op maak je de wc smerig ruim je stront zelf op heb je niks van je ouders geleerd er is er toch wel een die een beetje de taken van Vanessa over kan nemen de was kan je zelf ook doen doe het met twee personen samen en dan om de beurt zijn ze daar om helemaal niks meer te doen en kijken hoelang zullen we wat doen voor er weer kakkerlakken zijn en dan weer een schoonmaak team laten komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *